Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Χάρης Χαρίσης πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χάρης Χαρίσης γιατί ένιωσε τράβηγμα στους προσαγωγούς


Ο 19χρονος Χάρης Χαρίσης που προοριζόταν και για τη βασική ενδεκάδα ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΣ, για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη, καθώς ένιωσε τράβηγμα στον προσαγωγό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αν το πιστέψει μπορεί και τρίποντο στο Παγκρήτιο

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 17:15 ο αγώνας Εργοτέλης - ΠΑΣ στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνέχεια των επιτυχιών θέλει να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο στάδιο τον Εργοτέλη, σε ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη NOVA3.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις παικτών στον Εργοτέλη

Ο Σλοβένος Ροκ Στράους έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Εργοτέλης παραμονή του ματς με τον ΠΑΣ


Την αποδέσμευση του Ροκ Στράους ανακοίνωσε το Σάββατο ο Εργοτέλης. Ο 27χρονος Σλοβένος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι αλλά είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής (1 συμμετοχή στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο) και έτσι ο σύλλογος αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του.

Με ποσοστό 60,67% ο Άντι Λίλα MVP της 15ης αγωνιστικής

O Άντι Λίλα με ποσοστό ψήφων 60,67% είναι ο MVP της περασμένης αγωνιστικής


Ο Άντι Λίλα δεν αναδείχθηκε μόνο MVP του αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο διαγωνισμό της NOVA αναδείχτηκε και MVP της 15ης αγωνιστικής. Ο διαγωνισμός τελείωσε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (20/12) με τον Άντι Λίλα να βγαίνει πρώτος στην ψηφοφορία με ποσοστό 60,67%.

Κυριακή πρωί η Κ-17 του ΠΑΣ με τον Πανθρακικό

Κυριακή 12 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ για το πρωτάθλημα Κ-17 ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Παναιτωλικό


Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων Κ-17 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί στα Γιάννινα τον Πανθρακικό. Ο αγώνας θα γίνει αύριο Κυριακή στις 12 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ, αντί στις 11 που είχε προγραμματιστεί αρχικά, λόγω της ομίχλης. Διαιτητής ορίστηκε ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου).

Αναβλήθηκε για Δευτέρα το ματς της Κ-20 στο Ηράκλειο

Τη Δευτέρα τελικά θα γίνει ο αγώνας νέων Κ-20 Εργοτέλη - ΠΑΣ στο γήπεδο Μαρτινέγκο (φωτο) του Ηρακλείου.



Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί ο αγώνα των ομάδων νέων Εργοτέλη – ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν να γίνει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Μαρτινέγκο του Ηρακλείου.

Χείμαρρος η Κ-15 του ΠΑΣ συνέτριψε 6-1 τη Βέροια

Η Κ-15 του ΠΑΣ πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-1 επί της Βέροιας στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι (φωτο)


Πραγματικός χείμαρρος η ομάδα Κ-15 του ΠΑΣ που συνέτριψε με σκορ 6-1 τη Βέροια για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα. Η αναμέτρηση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι και τράβηξε το ενδιαφέρον με το καλό θέαμα και τα πολλά γκολ.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Δύσκολη εβδομάδα για ΠΑΣ αλλά με σούπερ επιτυχίες

Παρά την κούραση από τα απανωτά παιχνίδια ο ΠΑΣ πάει αποφασισμένος για νίκη στο Ηράκλειο


Χωρίς το Μιχάλη Μανιά που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τους Θοδωρή Μπέριο που κάνει θεραπεία και τον Γιάννη Ιωάννου που κάνει ατομικό πρόγραμμα θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου (20/12) για το Ηράκλειο ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.

Με υπηρεσιακό προπονητή ο Εργοτέλης

Με τον Γιάννη Ταουσιάνη (φωτο αριστερά) ως υπηρεσιακό προπονητή θα αντιμετωπίσει ο Εργοτέλης τον ΠΑΣ


Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα παραμείνει στον πάγκο του Εργοτέλη και κόντρα στους Γιαννιώτες με το θέμα του προπονητή να “παγώνει” προσωρινά. Θεωρείται δεδομένο ότι μέχρι την Κυριακή δεν πρόκειται να σημειωθεί καμία εξέλιξη στην υπόθεση του αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη.

Οι αποφάσεις στη συνέλευση της Σούπερ Λίγκα

Η σούπερ λίγκα ανέβαλε τον αγώνα Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός και θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για την τύχη του


H Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Ευχαριστίες και μεταγραφές από την Α. Ε. Καραϊσκάκης

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ευχαριστεί τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στην Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας για τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Αναγέννησης Άρτας στο ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Η διοίκηση της Α. Ε. Καραϊσκάκης ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση, ενώ ανακοίνωση και την απόκτηση του Νίκου Γυφτοκώστα που έμεινε ελεύθερος από την Ερμιονίδα.

Ενός λεπτού σιγή στα ερασιτεχνικά γήπεδα

Στη μνήμη του Τάκη Παπαντωνίου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες του Σαββατοκύριακου


Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί σε όλους τους αγώνες των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στη μνήμη του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου Τάκη Παπαντωνίου που έφυγε πριν από μια εβδομάδα από τη ζωή.

Σημαντικές επιτυχίες από τον Άλπατρο Ιωαννίνων

Σημαντικές επιτυχίες από αθλητές του Άλμπατρος Ιωαννίνων


Τα αποκαλυπτήρια της φετινής πανίσχυρης ομάδας του Α.Σ. Άλμπατρος Ιωαννίνων έγιναν στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, και έγιναν με μεγαλειώδη τρόπο. Οι αγώνες ήταν κάτι σαν πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, αφού μετείχαν σχεδόν όλες οι ομάδες των Αθηνών, Νότιας  Στερεάς, Πελοποννήσου, εκτός Κρήτης.

Κατάντια! Μηδενίστηκε η Νίκη Βόλου για οφειλές

Μηδενίστηκε η Νίκη Βόλου και ο Παναιτωλικός παίρνει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς της νίκης


Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα δεν έχει πληρώσει οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές της.

Η βράβευση του Άντι Λίλα για τη μεγάλη απόδοσή του

Ο Άντι Λίλα δεξιά που βραβεύτηκε από τον Βασίλη Παπαγγέλη


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Βασίλης Παπαγγέλης, παρέδωσε το βραβείο «BENJAMIN MOORE MVP» για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ, στον Άντι Λίλα. Οι δηλώσεις που έγιναν έχουν ως εξής:

Τρίτη φορά φέτος ρέφερι ο Σιδηρόπουλος

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσων ορίστηκε διαιτητής του Κυριακάτικου αγώνα Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο στάδιο. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής).

Ήταν η δεύτερη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0

Ο Θαλής Τσιριμώκος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στην πρώτη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ τον Απρίλιο 1980 στο ιστορικό στάδιο "Ζωσιμάδες"

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο των Blue Vayeros


Εικόνες από το ένδοξο παρελθόν ζωντάνεψαν στο στάδιο «Ζωσιμάδες» καθώς ο ΠΑΣ για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε αγώνα πρωταθλήματος κέρδισε με 3-0 τον ΠΑΟΚ στα Γιάννινα. Μπορεί η μεγαλύτερη νίκη να είναι με 4-0 τον Φλεβάρη του 2010 για το κύπελλο, αλλά σε αγώνες πρωταθλήματος το μεγαλύτερο σκορ στις νίκες σε βάρος του Δικέφαλου είναι το 3-0.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πως την πάτησαν από τον "Άγιαξ" Μίτσελ, Άγγελος, Σα Πίντο!

Κοροβέσης και Κίτσιου σε μια μονομαχία στο σημερινό θρίαμβο με 3-0 του ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ

Μεγάλη μπάλα και  μεγάλη νίκη σήμερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα που συνέτριψε με 3-0 τον ΠΑΟΚ με γκολ που σημείωσαν Λίλα, Κοροβέσης και Μανιάς. Η νίκη αυτή που αγγίζει τα όρια του θριάμβου παίρνει μεγαλύτερη αξία, όπως είπε και ο Πετράκης στις δηλώσεις του, επειδή σημειώθηκε κατά του πρωτοπόρου στη βαθμολογία ΠΑΟΚ. Ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» έδειξε και στο παιχνίδι αυτό ότι έχει δυνατό μέταλλο που το δείχνει κυρίως στις μεγάλες ομάδες. 

Κοροβέσης: Το γκολ θα με βοηθήσει ψυχολογικά

Ο Νίκος Κοροβέσης με το ρεπόρτερ της NOVA Βαγγέλη Πήχα

Ο Νίκος Κοροβέσης, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports, εξέφρασε τη σιγουριά του ΠΑΣ για νίκη επί του ΠΑΟΚ ακόμη και πριν το παιχνίδι τονίζοντας πώς αυτός και οι συμπαίκτες του ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους.

Χαμηλά τη μπάλα κράτησε πάλι ο Πετράκης

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, την καλή οργάνωση, την πειθαρχία και το πολύ καλό αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ σπουδαίο παιχνίδι, όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο αυτό το αποτέλεσμα δίνει αξία στη νίκη μας. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο και θα είναι ένα καλό δείγμα ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αν κρατήσουμε τη συγκέντρωση και την πειθαρχία.

Αναστασιάδης: Χάσαμε από έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξεκαθάρισε ότι δε σκοπεύει να αφήσει τον ΠΑΟΚ, όχι για την εθνική ομάδα, αλλά ούτε... για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ήττα από τον ΠΑΣ, ο προπονητής του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της.

Με δύναμη και αποφασιστικότητα για τη νίκη ο ΠΑΣ

Θα τα δώσει όλα για τη νίκη ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί σήμερα το απόγευμα (17:15 NOVA 1) τον ΠΑΟΚ με στόχο βασικά τη νίκη. Αλλά αν δεν έρθει αυτή, τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία για να αποκομίσει κάτι και απ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

160 ψήφισαν για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Στ. Δήμα

Στην πρώτη ψηφοφορία που έγινε σήμερα στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας υπέρ του Σταύρου Δήμα ψήφισαν 160 Βουλευτές

Στην πρώτη ψηφοφορία που έγινε σήμερα στη Βουλή υπέρ της εκλογής του Σταύρου Δήμα για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, τάχθηκαν, κατά την αποψινή πρώτη προεδρική εκλογή, 160 εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου.

Δεσμεύονται οι επιχορηγήσεις για τα ερασιτεχνικά σωματεία!

Σε μπλόκο η επιχορήγηση από το Υπουργείο στην  ΕΠΟ για την επιχορήγηση των ερασιτεχνικών σωματείων


Όπως αναφέρεται σε επιστολή του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό προς την ΕΠΟ, φέρεται η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να οφείλει στην εφορία ρυθμισμένα χρέη ύψους 418.423,11 ευρώ και έτσι δεν μπορεί να εκταμιευτεί ποσό 1.434.100 ευρώ το οποίο προορίζεται για να διατεθεί ως επιχορήγηση στα ερασιτεχνικά σωματεία μέσω των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Ο Α.Ο. Βελισσαρίου ανακοίνωσε τον Μπάμπη Νταλάκα

Ο Μπάμπης Νταλάκας ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Α. Ο. Βελισσαρίου


Ο Α. Ο. Βελισσαρίου ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπάμπη Νταλάκα, ο οποίος παίρνει τη θέση του Απόστολου Τόλη με τον οποίο σταμάτησε η συνεργασία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α. Ο. Βελισσαρίου: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του προπονητή από τον Μπάμπη Νταλάκα, ο οποίος ήδη σήμερα έκανε την πρώτη συνάντηση με το σύνολο της διοίκησης της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση. Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα και ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία. 

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμεινε και ο Γιώργος Τζαβέλλας


Με μία προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "Δικεφάλου" για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει με αρκετές απουσίες στα Γιάννινα.
Πέρα από τους σίγουρους απόντες Τζιόλη, Μακ, Κατσικά, Δεληγιαννίδη και Ρατς εκτός "μάχης" είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος προτιμήθηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη λόγω καταπόνησης από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ από εκεί και πέρα ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Πετράκης

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Mετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον. Π.Α.Ο.Κ., που θα γίνει την Πέμπτη 18-12-2014 και ώρα 17:15, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Να έχουμε 100% αυτοσυγκέντρωση και θέληση

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα


Δηλώσεις στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα έκανε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης που δήλωσε τα εξής: «Για  μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και για μένα δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Στ. Τσουκαλάς: Θα δώσουμε την ψυχή μας για τη νίκη

Οι δηλώσεις του Σταύρου Τσουκαλά στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα.

Στην κάμερα της NOVA και στον ρεπόρτερ Βαγγέλη Πήχα μίλησε ο Σταύρος Τσουκαλάς του ΠΑΣ για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. 

Άγγελος Αναστασιάδης: Στα Γιάννινα έκανα κατάθεση ψυχής

Οι δηλώσεις στη NOVA του κορυφαίου Έλληνα προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη


Για το ματς της Πέμπτης του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA ο καλύτερος Έλληνας προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης, χωρίς να ξεχάσει τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και στα Γιάννινα, όταν αρχές Δεκεμβρίου του 2011 πήρε μια διαλυμένη ομάδα, την έφτιαξε, και ενώ 6 αγωνιστικές πριν από το τέλος ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού, τελικά τερμάτισε στην 8η θέση!

Δύσκολες ώρες για την ιστορική Νίκη Βόλου

Όπως γράφει ιστοσελίδα του Βόλου μαζεύονται χρήματα για να πληρωθεί το λεωφορείο που θα πάει τη Νίκη Βόλου στη Βέροια!


Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από κύκλους της ΠΑΕ, η ομάδα της Νίκης θα αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη στη Βέροια για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι παίκτες προπονήθηκαν χθες και θα κάνουν το ίδιο σήμερα το απόγευμα, όσο κι αν δεν υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση από μέρους τους μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις.

Χ. Χαρίσης: Πιστεύουμε πλέον στις δυνατότητές μας

Δηλώσεις για τον ΠΑΣ, τις επιτυχίες και τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται έκανε ο νεαρός μέσος Χάρης Χαρίσης


Ο Χάρης Χαρίσης μίλησε στο gazzetta.gr για την άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα, το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και τους προσωπικούς του στόχους και το όνειρο της Εθνικής. Γέννημα θρέμμα Γιαννιώτης ο Χάρης Χαρίσης γνωρίζει καλά τι σημαίνει για τα Γιάννινα ο ΠΑΣ. ο 19χρονος άσος που αποτελεί το νέο διαμάντι των Ηπειρωτών αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τα μυστικά της καλής πορείας του ΠΑΣ, τονίζει ότι η ήττα από τον Λεβαδειακό πείσμωσε αυτόν και τους συμπαίκτες του, ενώ μίλησε και για τους στόχους του. 

Αλλαγές σε μικρή κλίμακα θα κάνει ο Πετράκης

Είναι πιθανόν να ξεκινήσει από την αρχή στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ ο Αλβανός διεθνής μέσος Άντι Λίλα


Με μια προπόνηση που έγινε σήμερα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον δύσκολο αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

4 τραυματίες και 1 τιμωρημένος στον Δικέφαλο

Τέσσερις απουσίες στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Τιμωρημένος με κάρτες είναι ο Ρατς.


Μία προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, με τους παίκτες του "Δικεφάλου" να ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ

Τι λέει ο Χριστοβασίλης για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η συνέντευξη του Γιώργου Χριστοβασίλη στο Αθλητικό Μetropolis για τον αγώνα  με τον ΠΑΟΚ


Προς επίλυση οδεύει το ζήτημα με τα καθίσματα του γηπέδου των «Ζωσιμάδων» που εμποδίζουν τη μετακίνηση του κόσμου του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, σύμφωνα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ίωση ταλαιπωρεί τον Γκολάσα του ΠΑΟΚ

Από ίωση ταλαιπωρείται ο Γκολάσα του ΠΑΟΚ


Κλινήρης παρέμεινε ο Εγιόλ Γκολάσα, απουσιάζοντας από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Ισραηλινός χαφ, μπήκε απουσιολόγιο του Άγγελου Αναστασιάδη από το σημερινό πρόγραμμα του «δικεφάλου του βορρά», ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι οι Μακ, Τζιόλης, Κατσικάς και Δεληγιαννίδης.

Ξεκίνησε δουλειά στον ΠΑΣ με τα βλέμματα στον ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στα Γιάννινα

Οι χαρές και οι πανηγυρισμοί, λόγω της νίκης επί του Ατρόμητου με 1-0, σταμάτησαν από σήμερα στον ΠΑΣ και η σκέψη όλων είναι στο δύσκολο ματς της Πέμπτης κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και θα ξεκινήσει στις; 17:15 με απευθείας μετάδοση από NOVA 1 και ρέφερι το Μανώλη Βοσκάκη.

Η βράβευση του Τσάβεζ από την ΕΠΣΗΠ

Ο Κριστιάν Τσάβεζ με τον Λάζαρο Κιτσάκη κατά τη βράβευση του Αργεντινού άσσου


Ο Γενικός  Γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Η.Π, κ. Λάζαρος Κιτσάκης, παρέδωσε το βραβείο «BENJAMIN MOORE MVP» για τον αγώνα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, στον Cristian Gabriel Chavez.
Λάζαρος Κιτσάκης: Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για την πολύ σημαντική του νίκη και στον Τσάβες για το ωραίο γκολ που πέτυχε.

Πάλι σε ματς με ΠΑΟΚ έτυχε ο Βοσκάκης

Ο Μιχάλης Βοσκάκης ρέφερι την Πέμπτη στο ματς με τον ΠΑΟΚ


Ο Μιχάλης Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – ΠΑΟΚ που θα γίνει την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 15η αγωνιστική. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Δημήτριος Βερρής (Λήμνου), Γεώργιος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Πόσο δίκαιο είχε ο Γκατούζο γι' αυτά που είπε για ΠΑΣ!

Με ηγέτη και σκόρερ τον Κριστιάν Τσάβεζ ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο Περιστερίου


Μετά το ματς με τον ΟΦΗ ο Τζενάρο Γκατούζο με πολύ λίγες λέξεις απεικόνισε την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ λέγοντας: «Είναι μια δεμένη ομάδα που μπορεί να μη παίζει φανταιζί ποδόσφαιρο αλλά πατά γερά και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα». Αυτός ο ΠΑΣ, όπως τον σκιαγράφησε πριν από λίγο καιρό ο Ιταλός τεχνικός, ήταν και σήμερα στο ματς με τον Ατρόμητο. 

Σ. Φυτανίδης: Μια αδράνεια μας στοίχισε το παιχνίδι

Για την ήττα στα Γιάννινα ο Φυτανίδης απέδωσε την ευθύνη στους παίκτες

Ο Σωκράτης Φυτανίδης υποστήριξε ότι ο Ατρόμητος έπρεπε τουλάχιστον να μη χάσει στα Γιάννενα, αλλά πρόσθεσε ότι δεν ήταν αυτός που έπρεπε επιθετικά. «Μια αδράνεια απ' την πλευρά μας έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κερδίσει ένα παιχνίδι, το οποίο πιστεύω ότι αν δεν έπρεπε να το κερδίσουμε, δεν έπρεπε να το χάσουμε. 

Χ. Χαρίσης: Μας πείσμωσε η ήττα από τον Λεβαδειακό

Μας πείσμωσε η ήττα από τον Λεβαδειακό είπε ο Χάρης Χαρίσης

Ο νεαρός μέσος Χάρης Χαρίσης υποστήριξε ότι η βαριά ήττα απ' τον Λεβαδειακό πείσμωσε τον ΠΑΣ, ο οποίος μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, νίκησε και τον Ατρόμητο. 

Γ. Πετράκης: Να παραμείνουμε προσγειωμένοι

Να συνεχίζει ο ΠΑΣ προσγειωμένος και στη συνέχεια ζήτησε ο Γιάννης Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και τα εξής: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια από τις πιο καλά οργανωμένες ομάδες σε όλα τα επίπεδα, κι αυτό δίνει αξία στη νίκη μας. Είχαμε τα χαρακτηριστικά που θέλαμε σαν ομάδα, τόσο σε νοοτροπία όσο και σε τακτική προσέγγιση.

Σα Πίντο: Είναι άδικο για τον Ατρόμητο το αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Ρικάρντο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου

Ο προπονητής του Ατρόμητου Ρικάρντο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε, θέλαμε τους 3 βαθμούς. Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας, παίξαμε δυνατά, ήμασταν επιθετικοί, αλλά το γκολ δεν ήθελε να μπει.