Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Γ. Πετράκης: Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις πρόκρισης

Ο Γιάννης Πετράκης χαιρετά τον κόσμο των Χανίων (ΦΩΤΟ: athlitiko.gr)


Ο Α.Ο. Χανιά, τον οποίο υπηρέτησε την σεζόν 2011-12 σε επίπεδο Γ’ εθνικής αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα των δηλώσεων του Γιάννη Πετράκη μετά το τέλος του αγώνα της Χανιώτικης ομάδας με τον ΠΑΣ (1-2).
Ο Ρεθυμνιώτικης προπονητής ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο σύλλογο, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΑΟΧ, χαρακτήρισε πολύ τιμητικό για τον ίδιο ότι ακόμα και μετά από τρία χρόνια αναγνωρίζουν το έργο που έκανε στα Χανιά, ενώ τόνισε ότι η ρεβάνς στους Ζωσιμάδες θέλει προσοχή παρά το προβάδισμα που πήρε σήμερα η ομάδα του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Χανιά, όπως και τον κόσμο. Για μένα είναι πολύ τιμητικό. Πέρασα από την ομάδα αυτή, προσπάθησα όσο μπορούσα περισσότερο να τη βοηθήσω και να ξέρετε ότι η αναγνώριση και η απόδοση της αναγνώρισης είναι από τα πιο σπουδαία πράγματα για μένα που υπάρχουν. Για άλλη μία φορά να τους ευχαριστήσω.

Όσον αφορά το παιχνίδι ξέραμε ότι παίζουμε με μία ομάδα που ήθελε κι αυτή τη διάκριση, όπως κι εμείς. Είχαν ένα κίνητρο παραπάνω γιατί έπαιζαν με ομάδα παραπάνω κατηγορίας. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε καλά, ότι είχαμε καλή εικόνα. Δημιουργήσαμε έτσι προϋποθέσεις για να βάλουμε κάποιο γκολ, βάλαμε δύο γκολ και όλη αυτή η εικόνα που είχαμε στο περισσότερο διάστημα του αγώνα μ’ αφήνει πάρα πολύ ευχαριστημένο και ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνανε. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ σοβαροί, για να μπορέσουμε αυτό το μικρό πλεονέκτημα που έχουμε αποκτήσει να το μετατρέψουμε σε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ο Α.Ο. Χανιά είναι πολύ-πολύ μεγάλο μέγεθος ποδοσφαιρικό, είναι σε καλό δρόμο και εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχει βάλει η διοίκηση και που ο κόσμος του Α.Ο. Χανιά θέλει».

Για το πέρασμα από ΑΟΧ: «Αυτό που είπα προηγουμένως, ότι ο Α.Ο. Χανιά για μένα είναι μία ομάδα που έχει πάρα πολύ μεγάλη δυναμική και ο κυριότερος λόγος που είχα έρθει τότε ήταν αυτός. Νομίζω ότι οι συγκυρίες τότε δεν ήταν ευνοϊκές για ν’ αλλάξει η ομάδα επίπεδο με βάση τη δυναμική που έχει, είμαι όμως πολύ χαρούμενος ότι στην πορεία η ομάδα βρήκε το δρόμο της και θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ από την πλευρά τη δικιά μου το διάστημα που ήμουνα και σε θέμα νοοτροπίας αλλά και με την προσπάθεια που κάναμε βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι στην μετέπειτα πορεία και συνέχεια της ομάδας».

Αν είναι στόχος το Κύπελλο για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχω μάθει στη ζωή μου τα πράγματα να τα βλέπω βήμα-βήμα και σιγά-σιγά. Είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε στους 16, θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αν θα φτάσουμε στους 8 και μετά θα δούμε να πούμε για το επόμενο βήμα. Εμείς θέλουμε κάθε στιγμή και κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε με τη σοβαρότητα και τη σπουδαιότητα που πρέπει κι αυτό όπου μας οδηγήσει».

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr