Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Χάνει τη χρονιά ο Αντώνης Λαδάκης στην Κομοτηνή

Ρήξη χιαστού έπαθε ο Αντώνης Λαδάκης και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς στον Πανθρακικό


Μία ημέρα μετά την δύσκολη νίκη επί της Κέρκυρας, που έδωσε τουλάχιστον βαθμολογική ανάσα και λίγο μετά την διαρροή από την FIFA για τιμωρία του ΟΦΗ που φέρνει τον Πανθρακικό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά μετά από πολλές αγωνιστικές, μια είδηση ήρθε να προκαλέσει σοκ και προβληματισμό σε άπαντες στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο λόγος για την διάγνωση αναφορικά με τον αρχηγό της ομάδας Αντώνη Λαδάκη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας την Τετάρτη από το ΔΑΚ Κομοτηνής. Ο αμυντικός μέσος του Πανθρακικού μετέβη στο νοσοκομείο για να βγάλει μαγνητική και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες κακές εκτιμήσεις, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού.
Ο Λαδάκης θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, γεγονός που μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλεί στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Πανθρακικός που θα πρέπει άμεσα να κινηθούν για να βρουν μια αξιόπιστη λύση που θα τον αντικαταστήσει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά και την 18η αγωνιστική ο Λαδάκης είναι ο κορυφαίος... "κλέφτης" του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει συνολικά 49 κλεψίματα στο πρωτάθλημα της Super League και μαζί με τον Φώτη Τζανδάνη του ΠΑΟΚ, ο 32χρονος καβαλιώτης αμυντικός του Πανθρακικού βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας.
Ο Λαδάκης διάγει την τρίτη του σεζόν στην ομάδα της Κομοτηνής και φέτος είναι όχι απλά βασικό στέλεχος, αλλά ουσιαστικά αναντικατάστατο (και αρχηγός της ομάδας). Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και σε ακόμα δύο στο Κύπελλο, δηλαδή είχε απουσιάσει μόλις από δύο ματς. Πλέον όμως χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν...

 ΠΗΓΗ: thrakisports.gr