Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Γ. Ιωάννου: Δεν χρειάζονται γκρίνιες στην ομάδα

Δεξιά ο υπεύθυνος υποδομών του ΠΑΣ Γιώργος Ιωάννου ενώ βραβεύει τον Μιχάλη Μανιά


Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιώργος Ιωάννου παρέδωσε το  βραβείο Bengamin Moore MVP για τον αγώνα με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ στον Μιχάλη Μανιά.


Γιώργος Ιωάννου: Να συγχαρώ τον Μιχάλη για την πολύ καλή εμφάνιση και τα δύο σημερινά του τέρματα. Είμαι στενοχωρημένος από το σημερινό αποτέλεσμα, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το πάρουμε πολύ εύκολα. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και να στηρίξει αυτά τα παιδιά, τα οποία έφεραν πολύ ψηλά την ομάδα. Άκουσα ορισμένες γκρίνιες και δεν πρέπει με το παραμικρό να συμβαίνουν αυτά. Η ομάδα πάει καλά, είναι λογικό να έχουμε και μια ατυχία, γιατί παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια και υπάρχει κούραση.
Έχω ένα λόγο παραπάνω να συγχαρώ τον Μιχάλη, γιατί τον συμπαθώ και έχω ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του. Χαίρομαι που τον βραβεύω. Ελπίζω να τον στηρίξετε κι εσείς και θα μας το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να μας δίνει πάντα χαρές.

Μιχάλης Μανιάς: Θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενος αν η ομάδα έπαιρνε και τη νίκη σήμερα. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήμασταν εμείς. Παρά το ότι ο Πανθρακικός ήρθε να παίξει μπάλα, πιστεύω ότι ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έπρεπε να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Μας ισοφάρισε γρήγορα στο β' ημίχρονο ο Πανθρακικός, εμείς βγήκαμε μπροστά και πετύχαμε το δεύτερο γκολ, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι.