Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Καλύτερο τελείωμα των φάσεων ζήτησε ο Πετράκης

Να τελειώνουν καλύτερα τις φάσεις και να αποφεύγουν τα λάθη συνέστησε ο Γιάννης Πετράκης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο πρωτάθλημα έχει στρέψει πάλι την προσοχή του ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο στα Πηγάδια θα δώσει δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Skoda Ξάνθη. Για το λόγο αυτό η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί από τα Γιάννινα και το απόγευμα θα προπονηθεί σε γήπεδο της περιοχής.
Ο ΠΑΣ έχει ανοίξει έναν καλό λογαριασμό τις αναμετρήσεις με την Ξάνθη, καθώς στα τρία τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα έχει ισάριθμες νίκες, αλλά αυτό, όπως λένε οι κυανόλευκοι, δεν έχει καμία σημασία, αφού κάθε σαιζόν έχει τα δικά της δεδομένα και χαρακτηριστικά.


Η αποστολή γύρισε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης από τα Χανιά μέσω Θεσσαλονίκης και χτες όσοι αγωνίστηκαν για το κύπελλο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση. Το ευχάριστο για τον ΠΑΣ είναι ότι με τη νίκη 2-1 στα Χανιά κάνει πιο εύκολη την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη στα Γιάννινα και παράλληλα ξεκουράστηκαν βασικοί παίκτες που είχαν απόλυτη ανάγκη να πάρουν ανάσες καθώς από την Πρωτοχρονιά και μετά η ομάδα δεν σταμάτησε ποτέ να δίνει παιχνίδια Σαββατοκύριακα αλλά και μεσοβδόμαδα. Και επίσης βγήκε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη χωρίς  να υπάρξει τραυματισμός ή κάποιο άλλο απρόοπτο.

Ο Πετράκης τόνισε στους παίκτες ότι με το κύπελλο θα ασχοληθούν από τη Δευτέρα και μετά. Τώρα η προσοχή είναι στραμμένη στο ματς με την Ξάνθη. Ο Κρητικός τεχνικός την ώρα που έπαιζε προχτές η Skoda με τον Παναθηναϊκό ήταν στο ταξίδι της επιστροφής και για το λόγο αυτό προμηθεύτηκε το βίντεο για να ρίξει μια ακόμα ματιά για το πώς παίζει η ομάδα της Θράκης.


Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος (2-2 με τον Πανθρακικό στα Γιάννινα) χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες από τους παίκτες του «Άγιαξ», κάτι που επισήμανε πολλές φορές αυτές τις μέρες ο Πετράκης, λέγοντας στους παίκτες ότι πρέπει να τελειώνουν καλύτερα τις φάσεις, γιατί σε δύσκολα παιχνίδια οι ευκαιρίες είναι μετρημένες. Και στο αυριανό παιχνίδι ο ΠΑΣ θα παίξει με δεμένες τις γραμμές άμυνας και κέντρου, έχοντας μπροστά μόνο τον Ίλιτς, για να διασφαλίσει πρωτίστως τα νώτα του και στη συνέχεια να προσπαθήσει με αντεπιθέσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Με έναν επιθετικό έπαιξε στα Χανιά προχτές για το κύπελλο, το ίδιο αναμένεται να γίνει και αύριο στα Πηγάδια.