Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

"Ψάχνονται" στον ΟΦΗ, τι θα κάνουν με την τιμωρία

Ψάχνονται στον ΟΦΗ για να βρουν νομικη φόρμουλα

ΠΗΓΗ: prismasport.gr (Γ. Κορτσιδάκης)

Στον ΟΦΗ η απόφαση της Σούπερ Λίγκ, για την αφαίρεση 6 βαθμών από τον ΟΦΗ, έφερε σοκ στον κόσμο της ομάδας. Μια μέρα μετά την επιβίωση του ΟΦΗ στην «καυτή» συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ και την καταβολή των 150 χιλιάδων ευρώ στο ...και πέντε για τους Ρόβα-Ταυλαρίδη-Γεωργίου, για προσφυγές που είχαν κάνει σε βάρος του ΟΦΗ, ήρθε η απόφαση της FIFA στην ΕΠΟ, για αφαίρεση 6 βαθμών λόγω οφειλής προς τον Αλεξάντερ Πέσιτς ύψους 70 χιλ. ευρώ.
Η Σούπερ Λίγκ ανακοίνωσε την Παρασκευή το πρωί την εφαρμογή της ποινής, η οποία είναι όπως υποστηρίζει άμεσα εκτελεστέα και αφαίρεσε απο τον ΟΦΗ 6 βαθμούς απο την κατάταξη, ρίχνοντας τον στους 14 βαθμούς (απο τους 20 που είχε συγκεντρώσει).

Το ερώτημα για τον ΟΦΗ είναι, αν αυτή η προσφυγή στη FIFA είναι η τελευταία ή αν υπάρχουν και άλλες, που θα έλθουν.
Επίσης, πως είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν στον ΟΦΗ, ότι υπάρχει «ανοιχτή» μια τόσο σοβαρή υπόθεση, η οποία απειλεί άμεσα τον σύλλογο.
Δεν το γνώριζαν μήπως ή δεν είχαν την δυνατότητα να αντιδράσουν.
Ποιός έχει την ευθύνη για αυτήν την υπόθεση και ποιός την αμέλησε;

Το απόγευμα της Παρασκευής (6μμ) αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση. Ο ΟΦΗ έχει ζητήσει απο τους νομικούς του, να δουν τι περιθώρια υπάρχουν και αν μπορεί να ανατραπεί μέσω FIFA αυτή η απόφαση αφαίρεσης βαθμών.
Παράλληλα, αναμένεται να αξιολογήσουν τα υπόλοιπα μέτωπα και τις άλλες προσφυγές που απειλούν τον ΟΦΗ.
Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι, ενώ η είδηση αφαίρεσης 6 βαθμών, έφερε και απογοήτευση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που βρίσκεται στη Βέροια για το παιχνίδι του Σαββάτου (3μμ).