Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τίμησε τη μνήμη του Αλέκου Κιτσάκη

Καλοκαίρι του 2008 ο Αλέκος Κιτσάκης παρουσίασε στους δημοσιογράφους τον Λούκας Ριμόλντι με απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Στο σημερινό παιχνίδι με τη Βέροια τιμήθηκε και η μνήμη του υμνωδού της ομάδας Αλέκου Κιτσάκη που το μεσημέρι οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του. Στη νεκρώσιμη ακολουθία που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Κοπάνων παρέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης που κατέθεσε στεφάνι ο ίδιος αλλά και η ΠΑΕ.

Το πανό των φιλάθλων στη μνήμη του Αλέκου Κιτσάκη


Ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε γνωρίσει τον Αλέκο Κιτσάκη από τα χρόνια που ήταν φοιτητής στην Αμερική και από τότε κρατούσε η φιλία τους. Στο γήπεδο πριν από το παιχνίδι ακούστηκε πολλές φορές από τα μεγάφωνα ο θρυλικός ύμνος της ομάδας που τραγούδησε ο Αλέκος Κιτσάκης, ενώ ένα μεγάλο πανό που απλώθηκε από τα παιδιά του συνδέσμου «AZURA FAMILIA» έγραφε: «Μη σας τρομάζει τίποτε απόγονοι του Πύρρου… Καλό παράδεισο κύριε Αλέκο».  Επίσης για την απώλεια του Αλέκου Κιτσάκη αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και ο Θέμης Τζημόπουλος που ανακηρύχτηκε MVP στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων.