Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Μ. Ουζουνίδης: Εκμεταλλευτήκαμε τις στημένες φάσεις

Ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης για τη νίκη της ομάδας του στα Γιάννινα και στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε τα εξής:  «Μια σημαντική και δίκαιη νίκη για μας σ' ένα κακό γήπεδο που δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Έπρεπε από την πλευρά μας να υπάρχει αγωνιστικότητα, οργάνωση και αποφυγή λαθών για να πάρουμε αποτέλεσμα. Εκμεταλλευτήκαμε σήμερα τις στημένες φάσεις που ήταν το αδύνατο σημείο μας μέχρι τώρα. Μάλιστα πετύχαμε και γκολ από στημένες φάσεις και όταν πετυχαίνεις θα πάρεις αποτέλεσμα.

Δεν κινδυνεύσαμε πολύ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προερχόταν από καλά αποτελέσματα και είπα στα παιδιά ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτούμε μια πιθανή χαλαρότητα του αντιπάλου. Χάσαμε βαθμούς σε κάποια ματς που θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει, αλλά έστω και τώρα είναι καλό που πήραμε αποτέλεσμα και καλύψαμε την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας.
Οι τρεις βαθμοί μας δίνουν ανάσα, αλλά δεν μας λύνουν το πρόβλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί, να δουλεύουμε και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει έναν καλό προπονητή, όπως είναι ο κ. Πετράκης».

Για το αν θεωρεί ότι η μάχη της παραμονής θα πάει μέχρι τέλους: «Για μας δεν είναι εύκολα, ξέρουμε τις δυσκολίες, θα πάει ως το τέλος η μάχη. Πρέπει να είμαστε όλοι "ένα" μέσα στην ομάδα, να δουλεύουμε ενωμένοι. Αν δεν είναι ο ένας κοντά στον άλλον δεν θα πετύχουμε πολλά, αλλά όλοι μαζί, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε καλή ομάδα. Πιστεύω ότι αδικούμαστε από τη βαθμολογική θέση, γιατί η ποιότητά μας είναι για παραπάνω».