Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Πετράκης: Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης και οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου



Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα του ΠΑΣ από την Καλλονή. Ο προπονητής των Ηπειρωτών είπε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:
«Νομίζω ότι σήμερα πληρώσαμε ένα κακό πρώτο πεντάλεπτο, επτάλεπτο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, που η Καλλονή μέσα από στημένες φάσεις κατάφερε να προηγηθεί. Στη συνέχεια η προσπάθεια που κάναν οι παίκτες, η εικόνα που είχαμε σαν ομάδα, οι προϋποθέσεις κι οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε έναντι, είμαστε πάρα πολύ δημιουργικοί σαν ομάδα απέναντι στην Καλλονή που πιστεύω ότι μόνο με περιφερειακά σουτ έγινε κάποια στιγμή επικίνδυνη, νομίζω ότι αδικεί την προσπάθεια και την εικόνα που είχαμε σήμερα σαν ομάδα και μας αφήνει έτσι πίκρα γιατί πιστεύω απ' το σημερινό παιχνίδι δικαιούμαστε περισσότερα πράγματα.


Όμως αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, νομίζω ότι αν έχουμε αυτή τη συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, στο τέλος πάντα πιστεύω ότι αποδίδεται το δίκιο και στο τέλος θα εισπράξουμε αυτό που δικαιούμαστε».