Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Στους Τράχωνες συνεχίζει ο Χάρης Κωστάκης

Στο στιγμιότυπο ο Χάρης Κωστάκης με τη φανέλα της κυπελλούχου Σλοβενίας Ντομζάλε. Τώρα συνεχίζει την καριέρα του στους Τράχωνες


Στην ομάδα των Τραχώνων στη Β' Εθνική μεταπήδησε για να συνεχίσει την καριέρα του ο σπουδαίος Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής Χάρης Κωστάκης, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο. Είναι από τους λίγους παίκτες στην κατηγορία αυτή, αν όχι από τους ελάχιστους, που αγωνίστηκαν σε 4 ομάδες διαφορετικών χωρών του εξωτερικού.
Ο Χάρης Κωστάκης μεγάλωσε στις ακαδημίες του μεγάλου Άγιαξ στην Ολλανδία και έχει μια άλλη κουλτούρα υψηλού επιπέδου για το ποδόσφαιρο. Ίσως γι' αυτό να δυσκολεύτηκε λίγο να προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Ενώ υπήρξαν και προπονητές που τον αδίκησαν, καθώς τον «έκρυβαν» στα αποδυτήρια, γιατί αν τον έβαζαν να παίξει θα τους εξέθετε και μετά θα τους την έπεφτε ο κόσμος. 


Είναι από τους λίγους παίκτες που ξεχωρίζουν όχι μόνο για το ταλέντο αλλά για την προσωπικότητα και την υψηλή ποδοσφαιρική παιδεία. Στην δε Ολλανδία αποφοίτησε και από αθλητικό Πανεπιστήμιο ανωτάτης εκπαίδευσης, όπου εκτός από διάσημους καθηγητές πανεπιστημίου δίδασκαν και μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες όπως ο Γιόχαν Κρόιφ. Καινοτομίες που στην Ελλάδα θα γνωρίσουμε, ποιός ξέρει, μετά από πάρα πολλά χρόνια, καθώς το ποδόσφαιρο και η κοινωνία μας είναι πολλά χρόνια πίσω σε σχέση με την Ευρώπη. 

Πολλοί είναι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που πιστεύουν πολύ στην αξία του Χάρη Κωστάκη, συμφωνούντες ότι είναι από τους πιο αδικημένους παίκτες. Αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο οι αξίες δεν χάνονται, πολύ σύντομα θα δείξει τη μεγάλη αξία του και πολύ σύντομα μέσα στο γήπεδο θα πάρουν τις απαντήσεις τους όσοι τον αδίκησαν.