Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δυνατή παρουσία από ΝΟΙ στον "Μπιζάνιο δρόμο"

Με μία μεγάλη ομάδα αθλητών όλων των ηλικιών έλαβε μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στον φετινό 18ο Μπιζάνιο Δρόμο, καταφέρνοντας για μία ακόμη φορά να αφήσει έντονο το αγωνιστικό το στίγμα κι εκτός… νερού!

Αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ με τον προπονητή Θύμιο Βλάχο που έλαβαν μέρος στον "Μπιζάνιο δρόμο"


Οι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. συναγωνίστηκαν στα ίσια αθλητές από σωματεία στίβου αλλά και γνωστούς δρομείς, καταφέρνοντας να διακριθούν σε όλες τις διαδρομές στις οποίες συμμετείχαν, αποσπώντας πρωτιές και μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα, στον μεγάλο αγώνα των 11.300 μ. η Χαρά Κωστούλα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην γενική κατηγορία των Γυναικών, κόβοντας το νήμα σε χρόνο 50.57’’. Στην τέταρτη θέση της ίδιας κατηγορίας βρέθηκε η Ξανθή Κολτσίδα με 53.09’’.

Στην γενική κατάταξη αρκετοί ήταν οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. οι οποίοι πλασαρίστηκαν στις πρώτες 50 θέσεις, σε σύνολο 540 τερματισάντων δρομέων. Τον καλύτερο χρόνο έκανε ο Σεμπάστιαν Καλουιάν, ο οποίος έκοψε το νήμα σε 42.59’’ και κατετάγη στην 13η θέση. Ο Άρης Γραμμενιάτης κατέλαβε την 23η θέση με χρόνο 45.01’’, ενώ ο Κώστας Μαγκλάρας την 24η με χρόνο 45.03’’. Ο Νίκος Βλάχος βρέθηκε στην 37η θέση της γενικής κατάταξης με 46.26’’ και ο Γιάννης Πιτσούνης στην 50η με χρόνο 47.22’’.

Στη διαδρομή των 3.000 μ. για μαθητές Λυκείων, στα αγόρια ο Ν.Ο.Ι. κατέλαβε τις δύο από τις τρεις πρώτες θέσεις με τον Βασίλη Νάσιο να τερματίζει δεύτερος και τον Κωστή Μάντζιο τρίτο. Στα κορίτσια η επικράτηση του Ναυτικού Ομίλου υπήρξε απόλυτη! Οι αθλήτριες Πετρούλα Τσιάβου και Σουζάνα Στέφου πήραν την τρίτη θέση, η Αφροδίτη Σιόλου την δεύτερη και η Άρτεμις Ντούσκου την πρώτη.

Στον αγώνα των 2.000 μ. για μαθητές Γυμνασίου ο Μιχάλης Φαϊτάς κατέκτησε την τρίτη θέση και ο Γιώργος Γραμμενιάτης την δεύτερη.

Συνολικά, η συγκομιδή του Ν.Ο.Ι. στον 18ο Μπιζάνιο Δρόμο ήταν ένα χρυσό, τέσσερα ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια!

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων