Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών για τον Μοντέζ

Ο θρυλικός Χουάν Μοντέζ, θα τιμηθεί από τον Δήμο Ιωαννιτών την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου


Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Ιωαννιτών μέσω του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα θα τιμήσει τον μεγάλο άσσο του παρελθόντος Χουάν Μοντέζ σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο Παρασκευή (20/2) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Τη σαιζόν 1973-1974 που ο ΠΑΣ ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική όπου ο θρυλικός «Τσίτσε» ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, πρόεδρος στον ΠΑΣ ήταν ο αείμνηστος Κώστας Μπέγκας, πατέρας του νυν Δημάρχου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών

Αύριο, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Τσακάλωφ», ο  Δήμος Ιωαννιτών τιμάει τον Χουάν Μοντέζ, μια μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή, ένα από τα σημαντικότερα «κομμάτια» της ιστορίας του «Άγιαξ της Ηπείρου».
Ο θρυλικός «Τσίτσε» ταξίδεψε από την Αργεντινή για λίγες μέρες στα Γιάννενα και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας,  θα τον τιμήσει εκ μέρους της πόλης που – όπως λέει ο ίδιος- έχει αφήσει την καρδιά του.
Η εκδήλωση θα είναι μια αφορμή για να «συναντηθεί» το παρελθόν με το μέλλον του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν οι συμπαίκτες του Μοντέζ σ’ εκείνη την ομάδα θρύλο, αλλά και οι νέοι ποδοσφαιριστές των Κ-20, Κ-17, Κ-15 του ΠΑΣ και «μικροί» από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ.

Επίσης θα είναι αντιπροσωπεία από την επαγγελματική ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί σύσσωμη, λόγω του ότι  αναχωρεί την Παρασκευή το πρωί για τον αγώνα στη Μυτιλήνη.