Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Γνωρίστε την ακαδημία του Θόδωρου Γκόλα

Σε ιδανικές εγκαταστάσεις δραστηριοποιείται η ακαδημία ποδοσφαίρου του παλιού τερματοφύλακα του ΠΑΣ Θόδωρου Γκόλα


Στο ποδόσφαιρο και στο χώρο των ακαδημιών άρχισε να δραστηριοποιείται πιο έντονα ο παλιός λαμπρός γκολκίπερ του ΠΑΣ Θόδωρος Γκόλας. Ο άνθρωπος που πάνω από μια δεκαετία ήταν ο κέρβερος των δικτύων του «Άγιαξ της Ηπείρου», ξεχωρίζοντας πάνω απ’ όλα για το ήθος που τον διέκρινε όλα αυτά τα χρόνια. 


Που συνεχίζει να τον χαρακτηρίζει και σήμερα, απόμαχος πλέον των γηπέδων, αλλά με πολύτιμος και αναγκαίος για το χώρο του ποδοσφαίρου και ιδανικός στο να διδάσκει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά. Το γοερό κλάμα του λαμπρού τερματοφύλακα μετά το μαύρο μπαράζ με τον Πανιώνιο στη Λάρισα, παραμένει σαν εικόνα ανεξίτηλη στη μνήμη των Γιαννιωτών φιλάθλων. 

Ο Θόδωρος Γκόλας πλέον άρχισε να δραστηριοποιείται πιο έντονα στο ποδόσφαιρο έχοντας την ακαδημία GOLAS FOOTBALL AGADEMY, που έχει καταπληκτικές εγκαταστάσεις απέναντι από την πύλη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ένας ιδανικός χώρος για να παίξουν μπάλα και να μάθουν σωστά πράγματα για το ποδόσφαιρο από σωστούς ανθρώπους.


Για να μάθετε περισσότερα για την ακαδημία GOLAS FOOTBALL AGADEMY του Θόδωρου Γκόλα μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα golasfa.com ΚΛΙΚ ΕΔΩ