Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αντί για προπόνηση συζήτησαν τα προβλήματα οι παίκτες

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον ΟΦΗ


Στον ΟΦΗ το κλίμα είναι βαρύ, καθώς η κρητική ομάδα, βρίσκεται με το ένα πόδι απο την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη, προπόνηση δεν έγινε καθώς οι ποδοσφαιριστές είχαν συζήτηση με το Νίκο Αναστόπουλο, στον οποίο και είπαν ότι παίκτες και προπονητές έχουν μείνει μόνοι και κανείς από τη διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για αυτούς.
«Δεν θέλουμε να πάρουμε εμείς την απόφαση να αποχωρήσει η ομάδα. Αυτή ειναι μια απόφαση που πρεπει να την πάρει η διοίκηση, αλλά δεν υπάρχει κανένας» έλεγαν την Πέμπτη οι παίκτες της κρητικής ομάδας.
Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό μόνο ο Μαχλάς, απο τη διοίκηση του ΟΦΗ ήταν στο γήπεδο και αυτός αποχώρησε στο ημίχρονο.
«Δεν ξέρουμε μια αν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια» έλεγαν οι παίκτες του ΟΦΗ.
Το μεσημέρι είχαν πληροφορηθεί ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ναι μεν όρισε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά δεν έδωσε πίσω τους 4 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον ΟΦΗ.
Ενώ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με το θέμα των μεταγραφών, που παραμένουν μπλοκαρισμένες στην ΕΠΟ.
Στον ΟΦΗ περιμένουν την Παρασκευή την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι πρώην πρόεδροι και μέτοχοι του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, αλλά το δικαστήριο στο Ηράκλειο, είναι δύσκολο να βγάλει απόφαση, αυτήν την εβδομάδα.

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τα Γιάννινα στο Γεντί Κουλέ (3μμ) παραμένει μετέωρο, καθώς ο ΟΦΗ είναι ακάλυπτος απέναντι σε παίκτες που έχουν ζητήσει ενεργοποίηση ποινής σε βάρος του ΟΦΗ.
Έχρι την Παρασκευή το μεσημέρι θα φανεί αν η Σούπερ Λίγκ ορίσει το παιχνίδι, καθώς φαίνεται να είναι στην διακριτική της ευχέρεια το αν θα γίνει το παιχνίδι. Οριστική απόφαση θα ληφθεί μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.

Αν γίνει το παιχνίδι ο Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπολάκη και τον τραυματία Τζόρτζ. Επιστρέφει ο Ροβίθης που εξέτισε την ποινή του.


ΠΗΓΗ: prisma.gr (Ρεπορτάζ Γιώργος Κορτσιδάκης)