Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Σε Αθήνα, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ν. Κορέα οι διεθνείς του ΠΑΣ!

Ο Μάρκος Βελλίδης κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του καθώς θα είναι με την Εθνική ανδρών στο ματς με την Ουγγαρία


Τις βαλίτσες ετοιμάζουν οι διεθνείς του ΠΑΣ καθώς απόψε αναχωρούν από το Ηράκλειο με τη βραδινή πτήση για Αθήνα και στη συνέχει ο καθένας στον προορισμό του. Ο Μάρκος Βελλίδης θα δώσει παρουσία το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της εθνικής ανδρών υπό την επίβλεψη του Σέρχιο Μαρκαριάν για το ματς με την Ουγγαρία που θα γίνει την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 21:45 στη Βουδαπέστη για τα προκριματικά του EURO 2016.


Ο Χάρης Χαρίσης θα είναι κι αυτός τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για να ενσωματωθεί με την εθνική ελπίδων που θα αρχίσει από την Πέμπτη προπονήσεις, καθώς τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 17:00 είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την Κροατία στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο Αντράζ Στρούνα από Αθήνα θα αναχωρήσει για τη Λουμπλιάνα, αφού την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 21:45 η Σλοβενία θα υποδεχτεί το Σαν Μαρίνο.


Ο Θέμης Τζημόπουλος μέσω του προξενείου της Νέας Ζηλανδίας θα καθορίσει το ταξίδι του για τη Νότια Κορέα και εκεί θα ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής Νέας Ζηλανδίας για το παιχνίδι των εθνικών ομάδων που θα γίνει στη Σεούλ στις 30 Μαρτίου.