Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μέσα ο Αγκιλέρα, έξω ο Ζαραδούκας στον Πλατανιά

Ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν θα παίξει την Τετάρτη στα Γιάννινα


Ο Γιάννης Ζαραδούκας θα είναι η νέα απουσία για τον Πλατανιά στο πολύ σημαντικό ματς που ακολουθεί την Τετάρτη στα Γιάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ. Ο έμπειρος αριστερός ακραίος αμυντικός έχει δηλωθεί εδώ και καιρό να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του σε αυτό το παιχνίδι κι έτσι δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Παράσχου.

Από την άλλη, επιστρέφει ο Χουάν Αγκιλέρα που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον Πανιώνιο. Σημειώνεται ακόμα πως ο Αποστολόπουλος με την κάρτα που πήρε στη Νέα Σμύρνη έφτασε τις 4 και θα εκτίσει στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.  Υπενθυμίζεται ότι τραυματίες παραμένουν οι Γουνδουλάκης και Τσουράκης.


ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Γιώργος Παράσχος πραγματοποίησε την Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση με τον Πλατανιά. Ο 63χρονος τεχνικός έκανε έτσι την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του ποδοσφαιριστές και θα είναι αυτός που θα τους προετοιμάσει για το ματς που ακολουθεί, στα Γιάννινα. Ο Παράσχος που παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο από τις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, προπόνησε λοιπόν για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στο Περιστέρι, 
Η αποστολή του Πλατανιά παραμένει ως γνωστό στην Αθήνα, καθώς δεν επέστρεψε μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στα Χανιά, ενώ την Τρίτη αναμένεται να "πετάξει" για τα Ιωάννινα. Πιο πριν θα γίνει προπόνηση στο Μπραχάμι. 

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr