Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο περνά τώρα ο ΠΑΣ

Ήρεμα περνούν το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ένα ήρεμο σχετικά Σαββατοκύριακο είναι μπροστά για τους παίκτες του ΠΑΣ, καθώς θα πάρουν τους 3 βαθμούς από τη Νίκη Βόλου χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσουν. Επόμενο ματς είναι με τον Παναιτωλικό την άλλη Κυριακή στα Γιάννινα που έχει και ιδιαίτερη σημασία, κάτι σαν ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας, αφού εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον κυριαρχούν και οι λόγοι γοήτρου.
Εκεί είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των Γιαννιωτών, σαν επιστέγασμα της καθημερινής προετοιμασίας τους. Λόγω του ότι βρέχει κατά διαστήματα, η χτεσινή προπόνηση έγινε πάλι σε κλειστό χώρο, στο κλειστό γυμναστήριο και περιελάμβανε γενικής ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης. 

Σήμερα η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 η ώρα το πρωί σε γήπεδο με πλαστικό χόρτο και συγκεκριμένα θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων ODEON. Την Κυριακή θα δοθεί ρεπό κατά πάσα πιθανότητα ενώ στο πρόγραμμα είναι και ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα νέων Κ-20 που κι αυτή δεν αγωνίζεται αυτή την αγωνιστική λόγω αποκλεισμού της Νίκης Βόλου. 

Ο μοναδικός που κάνει ατομικό πρόγραμμα είναι ο Γαρουφαλιάς λόγω τραυματισμού. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. 

Στο μεταξύ ο Θέμης Τζημόπουλος εξακολουθεί σε καθημερινή βάση να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης της Νέας Ζηλανδίας, αφού είναι το νέο πρόσωπο της εθνικής ομάδας. Και είναι φυσικό τα φώτα να πέφτουν πάνω από τον μεσοαμυντικό παίκτη του ΠΑΣ για να γίνει ευρύτερα γνωστός στους φιλάθλους αυτής της χώρας. Όπως γράψαμε προ ημερών ο Θέμης Τζημόπουλος κλήθηκε επίσημα μέσω της Ομοσπονδίας στην Εθνική Ζηλανδίας για το ματς με τη Νότια Κορέα που θα γίνει στις 1 Απριλίου. 


Μαζί με την κλήση του Τζημόπουλου ήρθε και η κλήση του διεθνή Σλοβένου αμυντικού της ομάδας μας Andraz Struna για το παιχνίδι της Εθνικής Σλοβενίας κόντρα στο Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του EURO την Παρασκευή 27 Μαρτίου στη Λιουμπλιάνα, καθώς και για το διεθνές φιλικό με το Κατάρ στη Ντόχα στις 30 Μαρτίου. 


ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
(27
η αγωνιστική
)
Σάββατο 7 Μαρτίου
Νίκη ΒόλουΠΑΣ 0-3 (α.α.)
15:00
ΒέροιαΕργοτέλης NS3
17:15
Αστέρας - Ατρόμητος NS1
19:30
Πανθρακικός - Ολυμπιακός NS2
Κυριακή 8 Μαρτίου
15:00
Καλλονή - Πανιώνιος NS2
17:15
ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη NS4
17:15
Παναιτωλικός - Κέρκυρα NS2
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ NS1
Δευτέρα 9 Μαρτίου
19:30
Πλατανιάς - Λεβαδειακός NS1



 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 25 αγώνες)

Ολυμπιακός 58
----------------------------------------------------
Παναθηναϊκός 55
ΠΑΟΚ 50
Αστέρας Τρίπολης 44
Παναιτωλικός 42
ΠΑΣ Γιάννινα 37
Ατρόμητος 37
Skoda Ξάνθη 37
Βέροια 34
Κέρκυρα 31
Καλλονή 31
Πανιώνιος 28
Πανθρακικός 28
Πλατανιάς 27
---------------------------------------
Εργοτέλης 22
Λεβαδειακός 22
ΟΦΗ 13
Νίκη Βόλου -6