Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Στην μνήμη του Βαγγέλη αφιέρωσε τη νίκη ο Πετράκης

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΣ επί του Πλατανιά ο προπονητής των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης. Η υπόθεση του φοιτητή που απασχόλησε το τελευταίο διάστημα την κοινή γνώμη δεν άφησε ανεπηρέαστους και τους ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Τη νίκη θέλουμε να την αφιερώσουμε στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως επίσης και στην οικογένειά του, αλλά δεν φτάνουν μόνο οι αφιερώσεις. Το πιο σημαντικό είναι απ' αυτό να υπάρξει μέριμνα, ούτως ώστε να μην υπάρξουν άλλα τέτοια φαινόμενα την επόμενη μέρα στη χώρα μας. Όλοι όσοι είναι γονείς, να μπουν στη θέση της οικογένεια και τότε θα καταλάβουν».


Για τη νίκη επί του Πλατανιά: 

«Πολλοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν την κακή ή την καλή εικόνα. Υποτιμήσαμε το παιχνίδι, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και κυρίως δεν μπήκαμε με ετοιμότητα. Το πιο σπουδαίο για μας ήταν η προσπάθεια του δεύτερου μέρους και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Παίζαμε με μια ομάδα με καλή ποιότητα, που ήταν με την πλάτη στον τοίχο και προσπάθησαν πολύ. Στο πρώτο δεν ήμασταν στο γήπεδο, στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα μας, προσπαθήσαμε περισσότερο, πετύχαμε γκολ και είχαμε 1-2 προϋποθέσεις και για δεύτερο. Από τους αντιπάλους χάθηκε μια σπουδαία ευκαιρία στο τέλος, που αν έμπαινε γκολ δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Τελείωσε το ματς, ακολουθεί σύντομα το επόμενο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην κατεύθυνση του πως θα κερδίσουμε.


Για τη μάχη των πλέι οφ:

«Δεν παίζουμε μόνοι, παίζουν κι άλλοι, αλλά εμείς μόνο τη δική μας ομάδα μπορούμε να επηρεάσουμε, όχι τους άλλους. Στο επόμενο ματς θέλω να έχουμε καλό αποτέλεσμα και στο τέλος θα δούμε».



Για τον τραυματισμό του Μιχαήλ:

«Ο Αλέξης έχει ένα αιμάτωμα στο μάτι, αύριο θα εκτιμήσουμε την κατάσταση, έχει να κάνει με το αν θα βλέπει καλά ή όχι».