Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Λόγια παρηγοριάς από τον ΠΑΣ στον ΟΦΗ

Τίτλοι τέλους στο "Γεντί Κουλέ" σήμερα με λόγια παρηγοριάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν γραφτό να μπουν τίτλοι τέλους στη φετινή σεζόν του ΟΦΗ. Το ματς δεν διεξήχθη με τους Κρητικούς να αποφασίζουν απλώς να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετίσουν τους οπαδούς τους.


Ο κόσμος του ΟΦΗ υποδέχτηκε θερμά τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος έχει υπηρετήσει τον σύλλογο ως παίκτης και προπονητής. Ο 55χρονος ήταν εμφανώς συγκινημένος με όσα έβλεπε, ενώ τοποθετήθηκε για την κατάσταση των «ασπρόμαυρων» και στη Nova.

Αρχικά είπε: «Για μένα ο ΟΦΗ είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, μεγάλη ιδέα. Έχει πετύχει σημαντικά πράγματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι από τις χειρότερες στιγμές στα τελευταία χρόνια της ομάδας. Νομίζω ότι αυτό προέκυψε επειδή έγιναν πολλά λάθη με αποτέλεσμα να φτάσει το σωματείο σε αυτό το σημείο. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλο μέγεθος και δεν ταιριάζει στην κουλτούρα του σωματείου και του κρητικού κόσμου η κακομοιριά, η μοιρολατρία και η απαισιοδοξία. Όλα κάνουν κύκλο. Τώρα δεν γυρίζει πίσω αυτό. Όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ να μπουν στη διαδικασία να οργανώσουν τα πράγματα προς την κατεύθυνση που πρέπει και χρειάζεται και είναι ανάλογη με τη δύναμη αυτού του σωματείου».

Ο κόσμος σας αποθέωσε. Ένα σχόλιο: «Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου γιατί αυτά που έχω προσφέρει είναι λιγότερα από αυτά που έχω εισπράξει. Και πέρυσι όταν ήρθα γεύτηκα αγάπη. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να βγει μπροστά».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ντάσιος είπε: «Είναι κρίμα γι' αυτή την ομάδα, κρίμα γι' αυτά τα παιδιά, τα οποία έχουν αντέξει πολύ χωρίς να έχουν κάτι από πίσω τους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι το επάγγελμά μας, από αυτό ζούμε και μπορώ να τους καταλάβω. Κι εγώ από επαρχιακή ομάδα με κόσμο είμαι. Ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του. Βίωσα παρόμοιο γεγονός. Θεωρώ ότι η ομάδα θα βρει πάλι τον δρόμο της».

ΠΗΓΗ: a-sports.gr