Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Περέιρα: Μας κέρδισε με τις αντεπιθέσεις ο ΠΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής:  «Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Ξεκινήσαμε έχοντας περισσότερη κατοχή μπάλας σε ένα αγωνιστικό χώρο μικρότερο απ’ αυτό που είχαμε συνηθίσει και παίξαμε με μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, παίζει πολύ καλά άμυνα. 


Ενώ εμείς είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε το πρώτο γκολ, είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο α’ ημίχρονο, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του βάζοντας γκολ και από εκείνη τη στιγμή και μετά δώσαμε τον αντίπαλο την ευκαιρία να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

 Στο β΄ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλύτερα, καταφέραμε να οργανωθούμε, να πάρουμε τις θέσεις που θέλαμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας πιο δυναμικό. Όμως παρόλο που καταφέραμε να αντιδράσουμε βάζοντας το γκολ που θέλαμε, όταν ήμασταν έτοιμοι να ισοφαρίσουμε το σκορ, δεχτήκαμε από αντεπίθεση το γκολ και μείναμε δύο γκολ πίσω. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πάντα εμείς να τρέχουμε πίσω από το σκορ. Όταν μια ομάδα τρέχει πίσω από το σκορ δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να οργανωθεί καλύτερα».

Στο β΄ημίχρονο θέλαμε να ξεκινήσουμε πολύ πιο δυναμικό και αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να ρισκάρουμε. Αυτό κάναμε και γι’ αυτό πετύχαμε και το γκολ που βάλαμε. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός στην άμυνα και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Όταν μια ομάδα βγάζει μια πολύ καλή αντεπίθεση και βγάζει ένα ακόμα γκολ, τότε εσύ αναγκάζεσαι να τρέχεις πίσω από το σκορ. Έτσι ήρθε το τρίτο γκολ του ΠΑΣ. Δεν μας έλειπε η δυναμική ούτε η ταχύτητα. Τρέχαμε πίσω από το σκορ με έναν αντίπαλο επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις»

Ακόμα ο κ. Περέιρα τόνισε:  «Θα πρέπει να κατανοήσουμε πολύ καλά ότι όλα τα παιχνίδια και αυτά που απομένουν είναι δύσκολα γιατί και οι αντίπαλοι έχουν τους στόχους. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να έχουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα γιατί τα παιχνίδια είναι δύσκολα».


Σε ερώτηση ότι είχε επισημάνει τους επικίνδυνους παίκτες του ΠΑΣ Τσάβεζ, Ίλιτς, Μανιά, Ακόστα και ότι αυτοί έκαναν τη ζημιά τόνισε: «Όλο το παιχνίδι ξεκίνησε και τελείωσε υπέρ του αντιπάλου μας. Όταν σκοράρει πρώτη μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ που έχει παίκτες γρήγορους ήταν πρόβλημα για εμάς. Δεν είχαμε ταχύτητα λόγω και του αγωνιστικού χώρου που γλιστρούσε. Το 2ο γκολ μας άφησε πίσω.