Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η Α.Ε. Κοζάνης συγχαίρει τον Θέμη Τζημόπουλο

Η Α. Ε. Κοζάνης συγχαίρει τον Θέμη Τζημόπουλος για τη συμμετοχή του στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας.


Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, που κατάγεται από την Κοζάνη (και συγκεκριμένα από τον Βυθό και τον Πεντάλοφο Βοΐου), Θέμης Τζημόπουλος, «τρύπωσε» στην ενδεκάδα της Νέας Ζηλανδίας, ενώ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Νότια Κορέα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις παρά την ήττα της ομάδας του, με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση.



Η Α.Ε. Κοζάνης συγχαίρει τον Θέμη Τζημόπουλο


Η Α.Ε. Κοζάνης συγχαίρει τον Θέμη Τζημόπουλο για την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας στο φιλικό που έγινε στην Σεούλ εναντίον της Νότιας Κορέας στις 31-3-2015. Ο Θέμης Τζημόπουλος προέρχεται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης και αγωνιζόταν στις Ελπίδες ΑΕΚ όταν μεταγράφηκε στον Ακράτητο (τότε Α’ Εθνική) σε ηλικία 17 ετών το 2003. Ο Τζημόπουλος έχει ήδη πραγματοποιήσει μία μακριά καριέρα τα τελευταία 13 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί στον Ακράτητο (Α’ και Β’ Εθνική), στην Βέροια (Α’ και Β’ Εθνική), στην Κέρκυρα (Β’), Εθνικό Αστέρα (Β’) ενώ τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα  του οποίου είναι αρχηγός.

Κάτω αριστερά ο Θέμης Τζημόπουλος σε παιδική ηλικία ξεκινώντας στην Κοζάνη το ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟ kozan.gr)


Ο Τζημόπουλος κλήθηκε στους “Ολόλευκους” (All Whites, το παρατσούκλι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Νέας Ζηλανδίας) λόγω της υπηκοότητας της μητέρας του που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Ζηλανδία πριν μετακομίσει στην Ελλάδα.
Στην πρώτη του εμφάνιση με την Νέα Ζηλανδία ο Τζημόπουλος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα τον οποίο η ομάδα του έχασε με 1-0 με γκολ του Lee Jae-sung στο 86.

ΠΗΓΗ: Kozan.gr