Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Νιόπλιας: Μπήκε με ορμή, δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του Νίκο Νιόπλια στη συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο προπονητής του Ατρόμητου Νίκος Νιόπλιας δήλωσε: «Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα και όλο το δεύτερο ημίχρονο και το τέλος σ' εμάς. Θα τη χαρακτηρίσω δίκαιη την ισοπαλία. Ήταν ένα ντέρμπι. Είμαστε πάλι μέσα στο στόχο μας.


Αφού τελειώνουν τα παιχνίδια, έστω και ο βαθμός μετράει πολύ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είδαμε πως είναι καλή ομάδα, όπως είμαστε κι εμείς. Η Ξάνθη έκανε μία ήττα που μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρή».
Εφικτό το τρία στα τρία: «Πολύ εφικτό, δεν είναι δύσκολο. Ποδόσφαιρο είναι. Ωστόσο, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Μόνο με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ παίρνεις τους τρεις βαθμούς έτσι. Είδαμε πόσες ανακατατάξεις έγιναν και την πληρώνουν τώρα. Η Κέρκυρα έκανε μία πολύ καλή σεζόν, σώθηκε πριν δύο μήνες και τώρα βρίσκεται να κινδυνεύει γιατί έχασε από τον ΟΦΗ. Εκεί που ήταν να σωθεί μία ομάδα στους 37 ή στους 38, τώρα δεν ξέρουμε πού θα πάει το όριο».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Υπήρχε πρόβλημα στο γκολ, αλλά πριν έρθω. Κι εγώ όταν ήρθα έλεγα ότι δε γίνεται μία ομάδα να βγει Ευρώπη με 20 γκολ. Πρέπει να βάζεις γκολ, είναι αλήθεια. Δε γίνεται να μένεις στην ισοπαλία».

Για το πώς πίεσε ο Ατρόμητος: «Είχαμε πολλά σουτ, πολλές σέντρες κι ένα αποτέλεσμα που ήταν αρνητικό για μας. Δουλέψαμε πολύ για να τα καταφέρουμε».


Για την ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο: «Είχαν έναν ενθουσιασμό από το ματς με τον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε ότι είχαν μόνο μία απώλεια. Είναι δουλεμένη ομάδα, παίζουν πολλά χρόνια. Μπήκαν με ορμή. Είπα και πριν, ήταν ένα ντέρμπι. Δεν είναι τυχαίο, όμως, ότι έχουμε να χάσουμε εντός έδρας σε τόσα ματς».