Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Για να δούμε τι θα βγάλει η σημερινή μέρα

Εκδικάστηκε η έφεση και αναμένεται η απόφαση για την αδειοδότηση


Η πιο κρίσιμη μέρα για τον ΠΑΣ είναι η σημερινή, καθώς στις 10.30 το πρωί στην ΕΠΟ συζητήθηκε η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ με σκοπό να ανατραπεί η απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της Ομοσπονδίας που «έκοψε» τον φάκελο του ΠΑΣ και δεν του χορήγησε αδειοδότηση για τη νέα σαιζόν.


Όμως σήμερα ο ΠΑΣ προσκόμισε και την φορολογική ενημερότητα καθώς μπήκε στη ρύθμιση με το νέο νομοσχέδιο αποπληρωμής των χρεών σε 100 δόσεις, κάτι που ενίσχυσε σημαντικά τη θέση του και την πληρότητα του φακέλου ώστε να γίνει δεκτή η έφεση. Στην πρωτοβάθμια επιτροπή ο ΠΑΣ δεν είχε ενημερότητα γιατί δεν είχε ανοίξει ακόμα το ηλεκτρονικό σύστημα Taxis για να γίνει η υπαγωγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στη ρύθμιση των χρεών.

Στον ΠΑΣ υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα σήμερα θα πάνε καλά, θα γίνει σωστά η αξιολόγηση του φακέλου για να πάρει αδειοδότηση, ώστε να έχει αντίκρισμα και η καταπληκτική πορεία που έχει στο πρωτάθλημα, διατηρώντας την 5η θέση και 2 βαθμούς διαφορά από τον Ατρόμητο Περιστερίου. Αν όμως συμβεί αυτό που απεύχονται οι χιλιάδες Ηπειρώτες, δηλαδή να μη αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ, τότε όλα πέφτουν στο κενό και η καταπληκτική πορεία μέσα στα γήπεδα πάει στον βρόντο αφού δεν θα επιτραπεί στον ΠΑΣ να λάβει μέρος ούτε στα πλέι οφ, ακόμα και αν κατακτήσει την 5η θέση.

Κάτι τέτοιο δεν θέλει να σκέφτεται κανένας, γιατί είναι εφιαλτικό σενάριο, πιστεύοντας ότι η έφεση θα ευδοκιμήσει , αφού στο φάκελο προστίθεται και η απόκτηση της φορολογικής ενημερότητας, που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Απ’ ότι έγινε γνωστό εντός της ημέρας αναμένεται και η έκδοση της απόφασης. Ο ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από το νομικό σύμβουλο Αργύρη Λίβα, ενώ στη συνεδρίαση της επιτροπής για παροχή διευκρινήσεων παρέστη ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και ο λογιστής Μαργιώλος.