Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Γ. Πετράκης: Πιστεύω ότι θα πάρουμε και αδειοδότηση

Τι είπε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το βαθμό, ενώ μίλησε και για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας των Ιωαννίνων…
Αρχικά είπε:
«Είμαι ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και για την καλή εικόνα που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για περισσότερα. Παίζαμε με μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Μας αφήνει ικανοποίηση το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μένουν δύο παιχνίδια για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει». 

Για τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες: 
«Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις αλλά η εικόνα στο ποδόσφαιρο δε μεταφράζεται πάντα σε αποτέλεσμα. Για εμένα σημαντικός είναι ο βαθμό και η καλή προσπάθεια που δείξαμε. Είχε μια κεφαλιά ο Αθανασιάδης και θα μπορούσαμε να χάσουμε. Δε συνδέεται πάντα η εικόνα με το αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ τώρα από αυτόν που αντιμετώπισε στο ματς του πρώτου γύρου: 
«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι το ίδιο. Ο καθένας έχει άλλη φιλοσοφία. Η ομάδα είναι διαφορετική από την εποχή Αναστασιάδη. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και νομίζω ότι γίνεται προσπάθεια στην καθημερινότητα να φτάσουν τον ΠΑΟΚ εκεί που ονειρεύονται τα μέλη της ομάδας και η διοίκηση. Εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να αναδείξεις την αξία σου».

Για τον ΠΑΟΚ και τα πλέι οφ που έρχονται: 
«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ποιότητα παικτών, είναι μεγάλο σωματείο. Δε μου αρέσουν οι προβλέψεις. Δε θέλω να πω κάτι γιατί δεν είναι και σωστό…» 

Για τη συμμετοχή του ΠΑΣ στα πλέι οφ και την αδειοδότησή του:
«Εμείς σκεφτόμαστε πάντα θετικά. Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε αδειοδότηση. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Ο πρόεδρος κάνει μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω στο τέλος να είμαστε καλά και στο θέμα της αδειοδότησης»

Για τον Χαρίση και τον Κοροβέση που τελειώνει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ και είναι έτοιμοι να συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ:
«Και οι δύο μπορούν να γίνουν χρήσιμα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά, μπορούν να γίνουν χρήσιμοι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».


ΠΗΓΗ: paok24.com