Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Γεωργουλόπουλος: Έχουμε νέους παίκτες με μεγάλα κίνητρα

Δηλώσεις στη NOVA για το ματς με Ολυμπιακό έκανε ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, βοηθός του Γιάννη Πετράκη


Γνωρίζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για την επικινδυνότητα του Ολυμπιακού, αλλά στόχος είναι η νίκη, όπως τόνισε ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη, Γιώργος Γεωργουλόπουλος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργουλόπουλου στην κάμερα της Nova:

«Από μόνο του το παιχνίδι είναι κίνητρο, ξέρουμε όλοι την αξία του Ολυμπιακού. Έχω ένα στόχο, βαδίζουμε σ' αυτόν και θα παλέψουμε το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Από εκεί και πέρα έχουμε δουλέψει πάνω σ' αυτά και κάθε εβδομάδα πηγαίνουμε για τη νίκη, άσχετα από το ποιος είναι ο αντίπαλος.

Έχουμε παιδιά μικρής ηλικίας με μεγάλο κίνητρο και Έλληνες ποδοσφαιριστές που θέλουν να διακριθούν. Αυτά τα παιχνίδια είναι σταθμός γι' αυτά τα παιδιά. Έτσι θα γίνει και την Κυριακή και θα συνεχίσουμε πάνω σ' αυτό το μοτίβο.

Το κυριότερο είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να αντέξουμε στο ρυθμό του Ολυμπιακού. Είμαστε καλά δουλεμένοι και προπονημένοι και θα αντέξουμε στο ρυθμό του. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα λίγα λάθη που θα κάνει ο Ολυμπιακός και αντιστρόφως να μην του δώσουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τα δικά μας. Δεν πρέπει να κάνουμε πολλά λάθη.

Είχαμε κάποιες απουσίες λόγω των παιδιών που πήγαν στις εθνικές ομάδες, αλλά από εκεί και πέρα δουλέψαμε σε υψηλούς ρυθμούς, γιατί ξέραμε ότι είχαμε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για μας είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Ο κόσμος περιμένει τέτοια παιχνίδια. Φέτος με κάποια προβλήματα δεν είχαμε μαζί μας τον κόσμο και η απουσία του φάνηκε. Θέλουμε να μας βοηθήσει την Κυριακή, γιατί για μας αυτό το ματς είναι ορόσημο για τη συνέχεια».

 ΠΗΓΗ: onsports.gr