Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τι λένε οι πρωταγωνιστές για το φάιναλ φορ της Κ-17

Ο προπονητής της Κ-17 του ΠΑΣ Χρήστος Αγγέλης σε βράβευση του Αλέξη Μιχαήλ. Αριστερά ο Αλέκος Καρύτσας.


Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Νovasports Super League  Κ17.
Δείτε επίσης, τα στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2014-2015, καθώς και αναλυτικά στοιχεία (ομαδικά και ατομικά στατιστικά, συμμετοχές και τέρματα) των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Novasports Super League  Κ17, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, στις 28 και 30 Μαΐου.  Αναλυτικά:

Αστέρας Τρίπολης
Κώστας Μπεντεβής (Προπονητής)
"Ήταν μια πετυχημένη χρονιά. Διαθέτουμε καλή ομάδα και θεωρώ ότι δίκαια είμαστε στην τελική φάση. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε.
 Αυτό που λέω στα παιδιά είναι να το απολαύσουμε σαν μια μεγάλη γιορτή. Εμείς έτσι το αντιμετωπίζουμε και είναι η πρώτη φορά που παίζουμε σε ένα FINAL-4. Ο αρχικός μας σκοπός έχει επιτευχθεί, αν όμως καταφέρουμε κάτι παραπάνω, θα είναι χαρά για την ομάδα και για τα ίδια τα παιδιά.
Ταλέντο υπάρχει στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League.Εμείς σε ένα πρωτάθλημα 27 ομάδων, πετύχαμε 17 νίκες, 6 ισοπαλίες, ενώ χάσαμε μόλις 4 φορές.
Θέλουμε να ετοιμάσουμε τα παιδιά για την πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο σκοπός των ακαδημιών και ο προσανατολισμός μας στον Αστέρα. Δεν μας ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι νίκες, όσο το να κερδίζουμε παίκτες, να αποκτούν εμπειρίες τα παιδιά και να προετοιμάζονται ομαλά για την πρώτη ομάδα".

Γιάννης Τσιώλης (Αρχηγός)
"Η συμμετοχή στο FINAL-4 είναι σημαντική. Το ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ είναι ένας στόχος που τον είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Από τη στιγμή που τα καταφέραμε, θα πάμε στο Αγρίνιο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Είμαστε προσγειωμένοι από την αρχή της σεζόν. Μέσα στη σεζόν αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, παραμείναμε ήρεμοι και προσγειωμένοι και θεωρώ ότι αυτά τα δύο στοιχεία μας έφεραν στο FINAL-4.
Το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Είχε αμείωτο ενδιαφέρον. Εμείς ήμασταν στη δεύτερη θέση, μετά πέσαμε πιο χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Αυτό δείχνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλες τις ομάδες.
Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά για να καταφέρουμε το στόχο μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει πολλά στις ακαδημίες, είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε σταθερή και ανοδική πορεία.
Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους ίδιους μας τους εαυτούς πρώτα για να ανταμειφθούν οι κόποι μας, και στη συνέχεια σε όσους μας έχουν πιστέψει και βρισκόμαστε σήμερα εδώ, λίγες ώρες πριν από το FINAL-4".

Ολυμπιακός
Δημήτρης Μαυρογενίδης (Προπονητής)
"Τα παιδιά πρέπει να διασκεδάσουν τους αγώνες στο Αγρίνιο και χωρίς άγχος να δείξουν τις δυνατότητες τους. Πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και αυτοί οι αγώνες είναι ένα σημαντικό τεστ για να δούμε την αγωνιστική τους συμπεριφορά σε νοκ άουτ παιχνίδια. Εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες και να τους χαρούν οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος"

Δημήτρης Νικολάου (Αρχηγός)
"Εύχομαι να έχουμε ωραίους αγώνες. Έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στη χρονιά και πάμε χωρίς άγχος στο Αγρίνιο. Πιστεύω θα είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία για όλους τους ποδοσφαιριστές. Μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε ν' αποκομίσουμε από τέτοιες διοργανώσεις. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να δει ωραίο ποδόσφαιρο".

ΠΑΟΚ
Αλέξης Τασουλής (Προπονητής)
«Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ούτως ή άλλως υπέροχη χρονιά και θα διεκδικήσουμε το κύπελλο με όλες μας τις δυνάμεις. Σκοπός είναι να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι, με γρήγορο, δημιουργικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας και ξεκάθαρος στόχος μας είναι να κερδίσουμε το κύπελλο με το δικό μας προσωπικό στυλ παιχνιδιού μέσα από τη φιλοσοφία της ακαδημίας μας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά σε Final Four, αλλά και στον Ολυμπιακό για την συνεχή παρουσία του στο θεσμό. Εύχομαι να δούμε τρία θεαματικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, αντάξια της ποιότητας και της δυναμικής των ομάδων. Εύχομαι να αναδειχθεί νικητής ο καλύτερα προετοιμασμένος εντός αγωνιστικού χώρου».

Σωκράτης Κυριλλίδης (Αρχηγός)
«Είμαστε δυνατή ομάδα και πολύ δεμένη και φυσικά, ήρθαμε στο Αγρίνιο με στόχο να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε και δεδομένου ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ξεκούραστοι, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας. Σεβόμαστε απεριόριστα τον αντίπαλο και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι συμμετέχουμε σ' αυτή τη μεγάλη γιορτή. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια, να κερδίσει ο καλύτερος και να επιστρέψουμε ευτυχισμένοι στην Θεσσαλονίκη». 

ΠΑΣ Γιάννινα
Χρήστος Αγγέλης (Προπονητής)
"Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι και είναι σημαντική υπόθεση που η ομάδα πήγε στο final 4. Αυτό δεν έχει επαναληφθεί και είναι σπουδαία επιτυχία! Πάμε στο final 4 με καλή διάθεση, ταπεινοί και με σκοπό τα παιδιά να αποκομίσουν εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την εξέλιξη τους".

Βαλεντίνος Μούτσιος (Αρχηγός) 

«Ξεκινώντας το πρωτάθλημα δεν είχαμε καν στο μυαλό μας τη συμμετοχή στα play-off. Από τα μέσα περίπου της σεζόν όμως και βλέποντας ότι η ομάδα τα πάει καλά, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε την πιθανότητα αυτή. Για μας είναι μεγάλη χαρά που φέραμε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην καλύτερη τετράδα. Ανυπομονούμε όλα τα παιδιά να ζήσουμε αυτή την εμπειρία και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό αν και ξέρουμε πολύ καλά ότι απέναντι μας θα βρεθούν πολύ μεγάλες ομάδες".