Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Το Βελισσάριο 3-0 μέσα στο Καναλλάκι

Στιγμιότυπο από το φιλικό Αχέροντα Καναλλακίου - Α. Ο. Βελισσαρίου 0-3


Τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές που πιθανότατα θα εφαρμόσει και στο ματς κόντρα στον Απόλλων Ευπαλίου την Κυριακή (10/5) είχε ο Νίκος Βέκιος στο σημερινό φιλικό με τον  ΑΟ Βελισσαρίου στο Καναλάκι.

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι η ομάδα του ΑΟ Βελισσαρίου που αγωνίστηκε χωρίς Βλάχο και Μπούρμπο έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο ντεμπούτο του Αντώνη Κοζανίτη στον πάγκο της ομάδας και επικράτησε 3-0 του Αχέροντα.
Ο Νίκος Βέκιος είχε την ευκαιρία να παραθέσει στο πρώτο ημίχρονο νεαρούς ποδοσφαιριστές και άτομα που δεν έχουν πάρει για διάφορους λόγους αρκετά λεπτά συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια, ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των αγώνων μπαράζ.  Ο Γιαννάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους στο 73΄ με πλασέ. Στο 81΄ ο Γιαννάκης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, και στο 87΄ ο Γιαννόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  
Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Γαλάνης, Λαγός, Μυρτάϊ, Μπάκας, Κώστας, Τσουγκάρης, Τζίμας Ι., Νταής, Παππάς, Γκόλιας, Σιώρος.
Έπαιξαν και οι: Σταΐκος, Μήτσης, Τζίμας Θ., Κωνσταντίνου, Νόνας, Λουκούμης, Τζίμας Π.
ΑΟ Βελισσαρίου (Αντώνης Κοζανίτης): Μάντζιος, Νικολάου Κ., Τζάλλας, Βαρτζιώτης, Σήτος, Θεοδωράκης, Νικολάου Σ., Ηλιόπουλος, Γιαννάκης, Γιαννόπουλος, Παπαδάμος.
Έπαιξαν και οι: Βαντζής, Μπαλαντάνης, Στόλης, Σκουλίκας, Αντωνίου, Παπαρούνας, Γεωργούλης.

ΠΗΓΗ:sportsnow.gr