Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Γεωργουλόπουλος: Θα τερματίσουμε σε θέση Ευρώπης

Οι δηλώσεις στη NOVA του Γ. Γεωργουλόπουλου


Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος δήλωσε στην κάμερα του Novasports πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να πάρει τη νίκη στο ματς με τον Εργοτέλη και να συνεχίσει την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα. Επίσης, ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Ιωαννίνων εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως τελικά οι Γιαννιώτες θα δικαιωθούν.
Δείτε τι δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.
Για το ματς με Εργοτέλη: «Η νίκη είναι αυτοσκοπός. Θα πάμε για τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε τον αγώνα. Στο τέλος πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε. Εμείς δεν κοιτάζουμε ποτέ τον αντίπαλο. Έχουμε την ίδια νοοτροπία είτε είναι η πρωταθλήτρια ομάδα που παίζουμε, είτε είναι η υποβιβασθείσα. Έχουμε την ίδια λογική και την ίδια αντιμετώπιση. Θα προσπαθήσουν τα παιδιά και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την μη αδειοδότηση: «Ψυχολογικά σε ένα ποσοστό έχει επηρεάσει, αλλά εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Παλεύουμε κάθε Κυριακή για τη νίκη με την επιθυμία να τερματίσουμε σε θέση Ευρώπης. Αν παίξουμε ή όχι αυτό αφορά άλλους».