Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Δεν πειράζει και το ότι έφτασαν εδώ είναι επιτυχία

Και εδώ που έφτασε καλά είναι για τον ΠΑΣ. Το απόγευμα έχασε 4-0 από τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ super-fm.gr)


Ο  ΠΑΣ έχασε το απόγευμα 4-0 από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για την τελική φάση του πρωταθλήματος Κ-17.

Παρά την ήττα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή Χρήστο Αγγέλη και στους παράγοντες για την φετινή προσπάθεια. Μη ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός δαπανά υπέρογκα ποσά για τις ομάδες νέων μαζεύοντας παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα ενώ ο ΠΑΣ έχει καθαρά Γιαννιωτόπουλα. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν δίκαια, αλλά δεν ήταν τόσο καλύτεροι από τους Γιαννιώτες όσο δείχνει ο δείκτης του σκορ. Στο 4’ ο Νικολάου και στο 38’ ο Κηπουρός έκαναν το 2-0 με το οποίο τελείωσε το α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη μπήκαν από τους Πειραιώτες άλλα δύο γκολ, στο 75’ με τον Κηπουρό και στο 82’ με τον Τσιλίκη. Διαιτητής ο Μανούρας από τα Τρίκαλα. Ήταν καλός και η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια που τον έβγαλε από τη… δύσκολη θέση να δώσει το κάτι παραπάνω στους ερυθρόλευκους, που επαναλαμβάνουμε κέρδισαν δίκαια. Ενδεχομένως να πάρουν και το πρωτάθλημα. Θα παίξουν στον τελικό του Σαββάτου με το νικητή του αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Βάρκας (65’ Τζουμάκης), Λάμπρου (69’ Κολτσίδας), Τσιλίκης, Κηπουρός (78’ Ξενιτίδης), Κούγιος (57’ Κιρτζιαλίδης).


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρήστος Αγγέλης): Παπαιωάννου, Ψαρράς Ν.(67’ Τριάντος), Κιτσάκης, Γεωργούλας, Ντίνης, Μούτσιος, Ψαρράς Η. (87’ Γιώτης), Μασούρας, Μπαμπούλιας (33’ Μπισέλας 78’ Μαλισόβας), Ζιώγας (83’ Δρόσος), Μαλάμος.