Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Με Ναδάλες ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς

Ο Ναδάλες στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο στα γραφεία της ΠΑΕ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με τον Ισπανό αμυντικός Λόπεζ Νταβίντ Ναδάλες για τρία ακόμα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία είχε γίνει τον Ιανουάριο που ο ΠΑΣ είχε ακόμα μια θέση ανανέωσης συμβολαίου και δεν «χρεώνεται» για τη νέα σαιζόν.
Ο Ναδάλες φέτος με τον ΠΑΣ έκανε καλές εμφανίσεις, 19 στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Lopez Nadales David μέχρι 30/06/2018.Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προπονητές μου κ. Πετράκη, κ. Γεωργουλόπουλο, κ. Αλεξίου και κ. Τσελιόπουλο, τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους συμπαίχτες μου και όλους τους φίλους της ομάδας που με αγκάλιασαν όλο αυτό το διάστημα. Υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό."