Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Νέες μεγάλες διεθνείς επιτυχίες του Πρωτέα

Τα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚWO-DO στα Γιάννινα. Αριστερά ο Γιαννιώτης προπονητής των μεγάλων επιτυχιών Γιώργος Παπαδιώτης


Στην γειτονική Ιταλία και στην όμορφη πόλη της Άντριας πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. 2015 από τις 27 Απριλίου έως και τις 3 Μαϊου. Μια εβδομάδα έντασης και υψηλού υψηλού συναγωνισμού ανάμεσα από τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης με την Ελλάδα να κατατάσσεται για ακόμη μια φορά στις κορυφαίες χώρες του Πρωταθλήματος κατακτώντας την Τρίτη θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων ανάμεσα σε 29 χώρες.


Ανάμεσα στους διακεκριμένους Έλληνες αθλητές της Εθνικής Ομάδας διακρίθηκαν για ακόμη μια χρονιά οι αθλητές του γιαννιώτικου συλλόγου «Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» (Λαμπρίδη 4, τηλ 2651304874).

Πιο συγκεκριμένα η Λεκατσά Μαρία (δυο φορές χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια) που για πρώτη φορά συμμετείχε στην κατηγορία γυναικών -63 κιλά κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο μετά από ένα συναρπαστικό ημιτελικό με την Βουλγάρα πρωταθλήτρια που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία αυτή. Επίσης άλλα δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε στα ομαδικά γυναικών.

Ο Τιμαγένης Δημήτριος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Ομαδικά Ανδρών και την 5η θέση στην κατηγορία του (TUL 1 DAN-Ανδρών). Η Δημητρίου Θωμαΐς, η γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια με τις πιο πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν συμμετείχε τελικά σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για οικογενειακούς λόγους.

Ο κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, προπονητής του Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και Ομοσπονδιακός προπονητής μας δήλωσε: «Και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για ακόμη μια φορά οι αθλητές μας απέδωσαν και διακρίθηκαν . Κάθε χρόνο ο σύλλογός μας γίνεται καλύτερος και δυνατότερος. Οι διακρίσεις των αθλητών μας σε αυτό το επίπεδο είναι αποτέλεσμα σκληρής και επίμονης δουλειάς. Οι μεγάλες διακρίσεις των αθλητών μας αποτελούν δέσμευση για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στην προετοιμασία τους. Επόμενος στόχος είναι η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στις 14 Ιουνίου 2015 το οποίο θα πραγματοποιηθεί τέλη Αυγούστου στη Βουλγαρία.»


Επίσης την Κυριακή 26 Απριλίου ο κ. Παπαδιώτης Γεώργιος είχε συνάντηση με κορυφαία μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην πόλη μας πριν την αναχώρηση τους για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πηγαίνοντας για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας επισκέφτηκαν την πόλη μας. Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας TAE KWON-DO, κο Μάριο Μπογκντάνοφ μαζί με τον Κορεάτη Professor S.G.M. KIM UNG CHOL 9o DAN, υπεύθυνος της τεχνικής επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, υπεύθυνος αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο και δάσκαλος του γιαννιώτη προπονητή στο TAE KWON-DO. 

Μαζί με τους υπευθύνους της παγκόσμιας ομοσπονδίας παρίστανται και ο υπεύθυνος Διαιτησίας Ν. Ευρώπης VIRGIL SITNILSKI, ο αντιπρόεδρος της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας DIMITIR DIMITROV και ακόμα τρεις διεθνείς διαιτητές. Προσωπικοί φίλοι με τον κο Παπαδιώτη ,οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν από τη  ξενάγηση στην πόλη μας και μεταξύ άλλων συζητήσεων προτείνανε στον κο Παπαδιώτη τη διοργάνωση ενός ανοιχτού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην πόλη μας καθώς και ενός διεθνούς σεμιναρίου όποτε ο κος Παπαδιώτης το αποφασίσει. Οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναχωρήσανε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας αργά  το βράδυ ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της πόλης μας.