Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Στις 8 Ιουλίου εκδικάζεται στην ΕΠΟ η προσφυγή

Στις 8 Ιουλίου σύμφωνα με πληροφορίες εκδικάζεται η προσφυγή του ΠΑΣ στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 8 Ιουλίου θα γίνει η εκδίκαση στην ΕΠΟ της προσφυγής που κατέθεσε ο ΠΑΣ στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί του και να επανακριθεί η υπόθεση αδειοδότησής του από την Δευτεροβάθμιο Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης χτες δεν θέλησε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για το θέμα αυτό που είναι νομικής φύσεως και το χειρίζονται οι δικηγόροι, αλλά ανέφερε ότι κατά την άποψή του έπρεπε να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τους λόγους που ανέφερε ο ίδιος στη γνωστή συνέντευξη Τύπου αρχές Μαίου στα Γιάννινα αλλά λεπτομερώς περιγράφονται και στην προσφυγή.
Από τον ΠΑΣ θα επιδιώξουν να βγει γρήγορα απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο για να προλάβουν και τη μεταγραφική περίοδο και να μη έχουν το πρόβλημα των περιορισμών αλλά είναι και θέμα τιμής για την ομάδα να έχει αδειοδότηση καθώς τα τελευταία χρόνια είναι σε τροχιά οικονομικής εξυγίανσης και το μοναδικό χρέος είναι προς την εφορία και είναι ρυθμισμένο σε 100 δόσεις.

Ο βραχνάς των οφειλών σε Ντεμόλ και παλιούς παίκτες έχει πλέον φύγει καθώς όλοι έχουν εξοφληθεί και ποτέ άλλοτε ο ΠΑΣ δεν είχε σε τόσο τάξη τα οικονομικά του όσο τώρα.