Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Πετράκης και Αλεξίου ομιλητές σε σεμινάριο στα Χανιά

Ο Γιάννης Πετράκης όπως στο Ηράκλειο (φωτο) έτσι και στα Χανιά θα μιλήσει σε σεμινάριο προπονητών


Σ’ ένα ακόμα σεμινάριο προπονητών θα διδάξουν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης και ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου. Αυτή τη φορά θα είναι κεντρικοί ομιλητές σε σεμινάριο προπονητικής που οργανώνει η ΕΠΣ Χανίων την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου. Παρόμοιο σεμινάριο έγινε και στο Ηράκλειο με τους προπονητές της περιοχής και με ομιλητές πάλι τους Πετράκη Αλεξίου όπως το ίδιο είχε γίνει την άνοιξη και στα Γιάννινα


Το δελτίο Τύπου της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ

Υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.

Στην ημερίδα ομιλητές θα είναι ο Γιάννης Πετράκης (προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής – κάτοχος UEFA PRO), ο Βασίλης Αλεξίου (Διδάκτωρ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου), η Χαρά Τελιοπούλου (Διατροφολόγος – Διαιτολόγος) και ο Αδάμ Μπούτζουκας (Φυσικοθεραπευτής).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος", στα πλαίσια της συνεχής επιμόρφωσης των προπονητών ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας και της Κρήτης γενικότερα, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, επιμορφωτική ημερίδα, στις 21 Ιουνίου 2015, ημέρα Κυριακή, στα Χανιά και συγκεκριμένα στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι:
•Πετράκης Γιάννης: Προπονητής Ποδοσφαίρου, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Κάτοχος UEFA PRO.
•Αλεξίου Βασίλης: Διδάκτωρ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου.
•Τελιοπούλου Χαρά: Διατροφολόγος – Διαιτολόγος.
•Μπούτζουκας Αδάμ: Φυσικοθεραπευτής.

Η Έναρξη των εργασιών θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 11:30 στην Αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και το πρακτικό μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα θεωρούσαμε τιμή μας να παρευρεθείτε στην εν λόγω Ημερίδα.
*Στα πλαίσια της Ημερίδας θα διατεθούν και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης από την αναθεωρητική σχολή στα Χανιά στις 29-11-2014.
Περισσότερες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες. 

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ