Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Φουντώνει η μεταγραφολογία, αλλά δεν βιάζονται στον ΠΑΣ

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης κάνει τις μεταγραφικές επαφές στον ΠΑΣ


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Ήρεμα αναμένεται να περάσει και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι το προτελευταίο για τα μπάνια των ανθρώπων του, αφού στις 28 Ιουνίου είχε προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σαιζόν. Στους αδειούχους προστέθηκε και ο διεθνής γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης που τελείωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα και ξεκουράζεται σε κάποια παραλία.
Όλοι γεμίζουν τις μπαταρίες τους για να βγάλουν ακόμα μια δύσκολη αγωνιστική σαιζόν που έρχεται. Η επόμενη μεταγραφή αναμένεται όπως όλα δείχνουν, να είναι ο γκολκίπερ Κώστας Περιστερίδης που φέρεται να έχει κλείσει με τον ΠΑΣ τη συμφωνία. 

Εντός των ημερών αναμένεται να λύσει τη συνεργασία με τον Πλατανιά για να υπογράψει στα Γιάννινα. Κάτι άλλο επί του παρόντος δεν διαφαίνεται στους ορίζοντες. Η ονοματολογία ασφαλώς δεν σταματά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιο όνομα παίκτη βλέπει το φως της δημοσιότητας ότι ενδιαφέρει και πραγματικά τον ΠΑΣ! Ειδικά φέτος που δεν εμπλέκονται πολλά πρόσωπα στα μεταγραφικά ζητήματα υπάρχουν τα στεγανά που πρέπει για να γίνουν οι επαφές όπως πρέπει και να μη υπάρξει αποπροσανατολισμός. Τα θέματα αυτά χειρίζονται αποκλειστικά ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης που πάντα είναι ενήμερος για τις κινήσεις που γίνονται και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν ανακοινωθεί άλλες 2-3 μεταγραφές. Ο γρίφος είναι ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες άνω των 24 ετών που πιθανόν να είναι από το εξωτερικό. Εκεί οι παράγοντες του ΠΑΣ περνούν από πολλά κόσκινα τις προτάσεις που έχουν, καθώς λόγω περιορισμένων θέσεων (ελέω μη αδειοδότησης) θέλουν να πετύχουν καλούς παίκτες που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ μέχρι τώρα ανανέωσε τα συμβόλαια των Βελλίδη, Ακόστα, Αυγενικού, Ναδάλες, Μιχάηλ, απέκτησε τον Φερφελή, επέκτεινε το συμβόλαιο μέχρι το 2018 ο Γαρουφαλιάς, έγινε επαγγελματίας (5ετές συμβόλαιο) ο Κολιοφούκας και φέρεται (χωρίς να είναι επίσημο) ότι έχει κλείσει και ο Περιστερίδης. Αποχώρησαν Κοροβέσης, Χαρίσης (δόθηκαν με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ που θα ανακοινωθεί μετά την 1η Ιουλίου για να τηρηθούν και οι τύποι), δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Σωτηρίου που υπέγραψε στον Πλατανιά, ενώ όλα δείχνουν ότι παρελθόν θα αποτελέσει μετά από 14 χρόνια και ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ντάσιος, παρά τις πιέσεις των φιλάθλων για  να μείνει. 

Είναι σε εκκρεμότητα η περίπτωση Μανιά αν τον πάρει ή όχι ο Ολυμπιακός που τον έχει κλεισμένο, ενώ ο Λίλα, ψάχνει για άλλη ομάδα στην Ιταλία θεωρώντας ότι είναι ελεύθερος καθώς η Πάρμα πτώχευσε και δεν μπορεί να τον κρατήσει, παρότι στον ΠΑΣ επιμένουν ότι ανήκει στον ΠΑΣ και πρέπει να γυρίσει. Στην πορεία θα φανεί ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο, καθώς υπάρχουν έγγραφα που θα φωτίσουν για να λάμψει η αλήθεια. 

Φέτος παρατηρήθηκε στον ΠΑΣ μεγάλη καθυστέρηση και στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, σε σχέση με τα προηγούμενα τελευταία χρόνια που τέτοιο καιρό ήταν στην αγορά. Ενδεχομένως αυτή η καθυστέρηση να οφείλεται και σε επικοινωνιακούς λόγους για να γίνουν 2-3 ακόμα μεταγραφές που θα ανεβάσουν το ενδιαφέρον του κόσμου ή ακόμα να στρώσει και η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό για να ηρεμήσει και η αγορά. Μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας σίγουρα τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία.