Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Με εντολή Χριστοβασίλη μένουν όλα ως έχουν στις ομάδες νέων

Ο Γιώργος Ιωάννου θα είναι και πάλι επικεφαλής των υποδομών και ο συνδετικός κρίκος με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνεχίζονται στον ΠΑΣ οι μεταγραφικές αναζητήσεις και δεν αποκλείεται μέχρι τη Δευτέρα να ανακοινωθεί και κάποια άλλη μεταγραφή. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο περισσότερο θα ασχοληθούν με τις υποδομές και τους παίκτες που είναι να γίνουν επαγγελματίες από τις ομάδες νέων.
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει ήδη στα χέρια του τις εισηγήσεις των προπονητών των ομάδων νέων Γιάννη Τάτση και Χρήστου Αγγέλη και για το θέμα αυτό έχει ενημερωθεί και ο Γιάννης Πετράκης. 

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ληφθούν κάποιες αποφάσεις σε σχέση με το οργανωτικό κομμάτι και για τους παίκτες που θα γίνουν επαγγελματίες, θα το αφήσουν για αργότερα. Τις προσεχείς μέρες θα επιλεγούν οι παίκτες που θα κάνουν προετοιμασία και προπονήσεις μέσα από την επαγγελματική ομάδα και στη συνέχεια τον τελικό λόγο αξιολόγησης θα έχει και ο Γιάννης Πετράκης. Πολύ σύντομα αναμένεται να καταλήξουν και στους παίκτες που θα είναι στα ρόστερ των ομάδων νέων για τη νέα σαιζόν. 

Όσον αφορά τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές και θα συνεχίσουν τα ίδια πρόσωπα. Επικεφαλής θα είναι από πλευράς ΠΑΕ ο Γιώργος Ιωάννου, τεχνικός διευθυντής ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος και προπονητές στην Κ-20 ο Γιάννης Τάτσης και στην Κ-17 ο Χρήστος Αγγέλης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Χριστοβασίλης ζήτησε να μείνουν στα πόστα τους και οι γενικοί αρχηγοί Λευτέρης Ντούσκος και Γιάννης Δεβελέγκας. 

Ο ηγέτης του ΠΑΣ θεωρεί ότι γίνεται καλή δουλειά στις μικρές ομάδες και τουλάχιστον από τη δική του πλευρά δεν θέλει να υπάρξουν αλλαγές προσώπων στις καίριες θέσεις. Απλά στο τέλος του μήνα που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας θα προσπαθήσουν από κοινού να οργανώσουν περισσότερο τις ομάδες νέων για να γίνεται πιο άνετα η δουλειά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Κυρίως να λύσουν το γηπεδικό θέμα για τις προπονήσεις καθώς φέτος στο κομμάτι αυτό υπήρξαν πολλά προβλήματα.