Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μοιράστηκαν το χρόνο στο δίτερμα της εθνικής Βελλίδης με Καπίνο

Μετά τον Καρνέζη ο Μαρκαριάν υπολογίζει τον Βελλίδη για βασικό


Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 συνέχισε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η Εθνική μας ομάδα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα, με την πρωινή να γίνεται σε δύο γκρουπ.

Στο πρώτο έλαβαν μέρος οι Καρνέζης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Ταυλαρίδης, Σταφυλίδης, Τασουλής, Βύντρα, Τοροσίδης, Τζιόλης, Σάμαρης και στο δεύτερο συμμετείχαν οι Καπίνο, Βελλίδης, Ταχτσίδης, Φετφατζίδης, Κολοβός, Φούντας, Μήτρογλου, Φορτούνης, Καρέλης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης, Κονέ. Το απόγευμα προπονήθηκαν όλοι μαζί χωρίς να προκύψει κάποιος... πονοκέφαλος για τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Έτσι, η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (10/6 18:00), η οποία θα είναι ανοιχτή για τα μέσα ενημέρωσης στα πρώτα 15 λεπτά. Μάλιστα, μισή ώρα πριν από την έναρξη αυτής οι διεθνείς μας θα κάνουν και δηλώσεις για το ματς του Σαββάτου (13/6).