Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ακτινογραφούν τα ρόστερ ομάδων Β' και Γ' Εθνικής

Παίκτες σαν τον Κοροβέση ψάχνουν από ομάδες Β' και Γ' Εθνικής

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις τόσο για παίκτες άνω των 24 ετών που έχουν ακόμα δύο θέσεις, όσο και για κάτω του ορίου αυτού που μπορούν να πάρουν όσους θέλουν αρκεί να είναι Έλληνες. Αν μείνει τελικά ο Ντάσιος ο ΠΑΣ θα κάνει μία μεταγραφή από το εξωτερικό, ενώ αν αποχωρήσει θα κάνει δύο μεταγραφές.
Προσπαθούν οι μεταγραφές αυτές να είναι από το πάνω ράφι για να κάνουν τη διαφορά, σαν τις περιπτώσεις με τους Τσάβεζ και Ίλιτς. Οι κάτω των 24 ετών θα είναι Έλληνες, αλλά παίκτες με ταλέντο και φιλοδοξίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του ΠΑΣ έχουν ακτινογραφήσει τα ρόστερ των ομάδων μικρότερων κατηγοριών, βλέπουν παίκτες που ξεχώρισαν στα πρωταθλήματα της σαιζόν που έφυγαν και προσπαθούν να επιλέξουν παίκτες "λαβράκια" που μπορούν να σταθούν στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Όσο για το αν αποχωρήσουν άλλοι παίκτες, πλην των Χαρίση και Κοροβέση που θα ανακοινωθεί η παραχώρησή τους αρχές Ιουλίου στον ΠΑΟΚ, η μοναδική εκκρεμότητα είναι με το Μανιά που φέρεται να τον έχει κλείσει ο Ολυμπιακός, αλλά χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν οι ερυθρόλευκοι προχωρήσουν σ’ αυτή τη μεταγραφή.