Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Συζητήθηκε η προσφυγή του ΠΑΣ στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Συζητήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα της αδειοδότησης


Όπως έγινε γνωστό σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συζητήθηκε η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία ζητά να ακυρωθεί η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων που απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα της αδειοδότησης.
Πιο συγκεκριμένα η προσφυγή προς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποσκοπεί στο να ελεγχθεί η νομιμότητα της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ που απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ επικυρώνοντας την πρωτόδικη απόφαση. Ζητείται από το Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να κάνει δεκτούς τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και να παραπέμψει την υπόθεση για να εκδικαστεί εν νέου στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης Ομάδων της ΕΠΟ αλλά με άλλη σύνθεση απ’ αυτή που απέρριψε την έφεση.  

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Βήτας


Στην προσφυγή που υπέβαλε η ΠΑΕ επικεντρώνει κυρίως τους νομικούς της ισχυρισμούς στο ότι στην κατ’ έφεση εκδίκαση της υπόθεσης δεν ελήφθησαν υπόψη τα μεταγενέστερα στοιχεία που κατέθεσε η ΠΑΕ κυρίως η ρύθμιση των χρεών (4,5 εκ. ευρώ) στο Δημόσιο και οι εξοφλητικές αποδείξεις για χρέη σε ποδοσφαιριστές. Ακόμα ζητά να γίνουν δεκτοί οι οψιγενείς ισχυρισμοί (στοιχεία που προέκυψαν μετά την πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης) της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, να θεωρηθεί ότι η 31η Μαρτίου 2015 είναι ημερομηνία ενδεικτική και όχι καταληκτική για την υποβολή εγγράφων εξοφλήσεως και επίσης να θεωρηθεί ότι η 30η Ιουνίου 2015 είναι η καταληκτική ημερομηνία για τη ρύθμιση κάθε οφειλής της ΠΑΕ προς εργαζόμενους, φορολογικές αρχές και ασφαλιστικούς φορείς. 

Ο ΠΑΣ εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο Γιώργο Βήτα. Στην εκδίκαση ήταν και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης. Η προθεσμία για την υποβολή σημειωμάτων είναι μέχρι την προσεχή Τετάρτη 15 Ιουλίου. Λογικά την άλλη Παρασκευή θα υπάρξει και απόφαση. 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ