Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Και νέα πρόσωπα στον ιστορικό Α.Ο. Βελισσαρίου

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Α. Ο. Βελισσαρίου 


Ο Α. Ο. Βελισσαρίου ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου όπου παραμένει πρόεδρος ο Θόδωρος Παπακώστας, ενώ υπάρχουν και νέα πρόσωπα όπως οι Θωμάς Γκλίναβος και Βαγγέλης Λέττας.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Α.Ο. Βελισσαρίου

Συγκροτήθηκε το ΔΣ της ομάδας όπου με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον κ. Θωμά Γκλίναβο ο οποίος θα συμμετέχει από τη θέση του Α' αντιπροέδρου. Ο κ. Γκλίναβος, ιδιοκτήτης του Κτήμα Γκλίναβος - Glinavos Domaine επανέρχεται στη διοίκηση του σωματείου μετά από 20 περίπου χρόνια, όταν και είχε διατελέσει αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ μας.
Η παρουσία του στο νέο ΔΣ ισχυροποιεί σημαντικά την ομάδα σε όλα τα επίπεδα ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά σε όλες τις διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το Super Cup στο τέλος Αυγούστου.
Νέο πρόσωπο στη διοίκηση της ομάδας και ο εκπαιδευτικός κ. Βαγγέλης Λέττας, ο οποίος και τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν κοντά στις προσπάθειές της.
Αναλυτικά η σύνθεση του ΔΣ της ομάδας μας.
- Πρόεδρος:
Παπαπακώστας Θεόδωρος 
- Αντριπρόεδρος Α:
Γκλίναβος Θωμάς 
- Αντιπρόεδρος Β: 
Νικολάου Χρυσόστομος
- Γεν. Γραμματέας: 
Μπαλαμάτσιας Γεράσιμος
- Ταμίας: 
Μπογάς Χρήστος 
- Γενικός Αρχηγός: 
Λέττας Γιάννης 
- Μέλη: 
Γεωργόπουλος Λάμπρος 
Λέττας Βαγγέλης 
Παργινός κώστας
- Αναπληρωματικά μέλη
Τόλης Αναστάσιος
Κωσταντής Γεώργιος
Χάιδος Σπύρος 
Σίσκας Δημήτριος

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά 27 Ιουλίου Ημέρα Δευτέρα με το γήπεδο της προετοιμασίας να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται πως για οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με τα δρώμενα της ομάδας, επίσημη πληροφόρηση παρέχεται αποκλειστικά από τη σελίδα μας στο Facebook.