Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Πως έχει η κατάσταση με την υπόθεση Ντάσιου

Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος στην περσινή προετοιμασία στο Καρπενήσι


Επειδή ο ΠΑΣ δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή άνω των 24 ετών και έχει ακόμα δύο κενές θέσεις, αρκετοί φίλαθλοι εκφράζουν τα ερωτήματα, γιατί δεν γίνεται κάποια κίνηση για την παραμονή του Γιώργου Ντάσιου στην ομάδα, που είναι μια ξεχωριστή περίπτωση για τους γνωστούς λόγους: Ότι υπήρξε επί 14 χρόνια ένας ποδοσφαιριστής με ήθος, προσφορά, που ποτέ δεν προκάλεσε πρόβλημα και ήταν ένα σημαντικός παράγοντας ισορροπίας μέσα στα αποδυτήρια.


Επ’ αυτού δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε καμία απάντηση, καθώς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΠΑΕ άλλοι είναι αρμόδιοι να απαντήσουν. Επειδή η περίπτωση Ντάσιου απασχολεί πολύ κόσμο και επειδή ακούγονται διάφορα στην πόλη περί δήθεν υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, το ψάξαμε το θέμα και οι πληροφορίες μας αναφέρουν τα εξής:

Πριν από ενάμιση μήνα μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα έγινε μια κουβέντα του κ. Χριστοβασίλη με τον Ντάσιο, του ζητήθηκε να κάνει λίγο υπομονή για να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και χωρίς καν να μπουν σε επιμέρους ζητήματα όπως το οικονομικό, η διάρκεια του συμβολαίου κλπ. Από τότε πέρασε ενάμιση μήνας και στο διάστημα αυτό δεν έγινε καμία προσέγγιση της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή, ούτε άλλη συζήτηση για το θέμα της ανανέωσης. Ούτε καν επικοινωνία δεν υπήρξε. Και αφού δεν έγινε καμία συζήτηση, πως είναι δυνατόν να έχει θέσει ο παίκτης οικονομικό ζήτημα;

Συνεπώς όσα ακούγονται περί μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή δεν έχουν καν ίχνος αλήθειας, γιατί ποτέ δεν συζήτησαν το οικονομικό και ούτε ο Ντάσιος έβαλε ποτέ το οικονομικό πάνω από την ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια, με διασταυρωμένες πληροφορίες και οφείλουμε να την καταγράψουμε για την ιστορική αλήθεια και να μη λέει ο καθένας στα Γιάννινα ότι του κατέβει από το κεφάλι. Δέκτες τέτοιων φημών γίναμε και εμείς και για το λόγο αυτό ψάξαμε να βρούμε τι συμβαίνει.


Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα το τι θα κάνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είναι δικό της θέμα και ούτε έχουμε καμία πρόθεση, είτε να κάνουμε υποδείξεις, είτε την οποιαδήποτε παρέμβαση.