Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ο ΠΑΣ διαψεύδει μεταγραφικά σενάρια

Σήμερα Σάββατο υπήρξε  δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΣ και για τον Βασίλη Ρόβα


Ο ΠΑΣ με σημερινό δελτίο Τύπου διαψεύδει δημοσιεύματα μερίδας του Αθηναϊκού Τύπου που ανέφεραν ότι ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή τον οποίο δεν κατονομάζει. Ενδεχομένως να υπονοεί τον Βασίλη Ρόβα αφού σήμερα "έπαιξε" το όνομά του σε σενάρια περί επιστροφής του στον ΠΑΣ, σύμφωνα με δημοσίευμα Αθηναϊκής εφημερίδας.

Ίσως να υπονοεί και άλλο παίκτη, καθώς τα μεταγραφικά σενάρια και δημοσιεύματα δεν έχουν τέλος. Αφού δεν κατονομάζει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της σε ποιό δημοσίευμα αναφέρεται και ποιόν παίκτη υπονοεί ας διατηρήσουμε και εμείς τις επιφυλάξεις μας είτε για το Ρόβα είτε για άλλο παίκτη, καθώς δεν έχουμε και εικόνα όλων των Σαββατιάτικων δημοσιευμάτων. Συγκεκριμένα στο δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Με την ευκαιρία η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να διαψεύσει κατηγορηματικά σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του αθηναϊκού αθλητικού τύπου περί ενδιαφέροντος για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Δηλώνουμε ρητά ότι δεν υπήρξε ούτε υπάρχει ενδιαφέρον από την ΠΑΕ και ξεκαθαρίζουμε ότι δε συμμετέχουμε σε παιχνίδια αυτού του τύπου».

Όσο για τη σημερινή δραστηριότητα και την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι (στις 3 η ώρα το λεωφορείο έφτασε στο ΠΕΑΚΙ) στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Επέστρεψε πριν από λίγο η ομάδα στο προπονητικό κέντρο στο ΠΕΑΚΙ μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Καρπενήσι. Παρά την κούραση δεν έλειπαν τα χαμόγελα και η ικανοποίηση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν καθώς πήραν διήμερη άδεια και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης».