Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Στα χνάρια Χαρίση, Κοροβέση ο Τσίρμπας στο μπάσκετ

Από τον ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ μεταγράφηκε ο Θοδωρής Τσίρμπας - Αναγνώστου


Μεταγραφές δεν είχαμε μόνο στο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ (Χαρίσης, Κοροβέσης), αλλά στο μπάσκετ καθώς στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ αναφέρεται ότι μεταγράφηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ ο 14χρονος Θοδωρής Τσίρμπας – Αναγνώστου.
Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:  ΠΑΣ παντού! Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο! ΚΑΙ Από τον μπασκετικό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ …στον Π.Α.Ο.Κ.!
Ο παίκτης του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Θοδωρής Τσίρμπας - Αναγνώστου (γενν. 2001), γέννημα και θρέμμα της ακαδημίας Μπάσκετ του Π.Α.Σ., που με το ταλέντο του και την απόδοσή του εδώ και καιρό ξεχώριζε
στα τοπικά πρωταθλήματα των ηλικιακών κατηγοριών και είχε ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο της Εθνικής ομάδας Παίδων (όπου και κλήθηκε) όσο και διαφόρων συλλόγων της επικράτειας, μπήκε πριν λίγο καιρό στο ‘στόχαστρο’ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Αφού δοκιμάστηκε, έγινε επίσημη πρόταση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην Διοίκηση του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για μεταγραφή του.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που για μία ακόμη φορά δικαιώνεται με τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα μπάσκετ, και στις ακαδημίες του, με ευχαρίστηση και ιδιαίτερη τιμή συναίνεσε στην παραχώρηση του αθλητή, ο οποίος ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για μόνιμη μετακόμιση στην συμπρωτεύουσα, αποτελώντας πλέον βασικό στέλεχος της ομάδας Παίδων του δικεφάλου του Βορρά, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα και πορεία στο χώρο της καλαθοσφαίρισης.