Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Άμεση παρέμβαση από την Περιφέρεια Ηπείρου

Καταλυτική για το δρόμο προς Καρπενήσι μέσω Άρτας ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη


Την περασμένη Πέμπτη που πήγαμε στο Καρπενήσι για να δούμε το φιλικό με τον Ηρακλή, όπως και πολλοί άλλοι φίλαθλοι από τα Γιάννινα, προτιμήσαμε την αγαπημένη μας διαδρομή μέσω Άρτας, γέφυρας Τατάρνας. Εκεί ο δρόμος σε πολλά σημεία, όπως ξέραμε από πέρσι, είχε πολλές λακκούβες. 


Καταπληκτική η διαδρομή καθώς διασχίζεις τα Τζουμέρκα, τα Άγραφα και τα βουνά της Ευρυτανίας αλλά με πολλές παγίδες ο δρόμος. Το θέμα θίξαμε προ καιρού και υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλειο Ψαθά που είναι χώρος ευθύνης του. 

Προς μεγάλη ευχάριστη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο δρόμος από τη Φλωριάδα Άρτας μέχρι το Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας βελτιώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, οι τρύπες έκλεισαν και έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις όπου άνετα μπορεί κάποιος να ταξιδέψει. Κάποια προβλήματα υπάρχουν στο χώρο της Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή από το Χαλκιόπουλο μέχρι τη γέφυρα Τατάρνας και πιστεύουμε κάποια στιγμή να κλείσουν οι λακκούβες και σ’ αυτό το κομμάτι που είναι χώρος ευθύνης για τον αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Καχριμάνη αλλά και τον κ. Ψαθά για την βελτίωση του δρόμου και μάλιστα σε δύσκολες εποχές με λιγοστές πιστώσεις.