Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος συγχαίρει τον πρωταθλητή Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων


Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων (αθλητές, προπονητές, διοίκηση) για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδας 2015.
Τα γιαννιώτικα κουπιά για μια ακόμη φορά μας κάνουν περήφανους και μας δείχνουν το δρόμο της σκληρής δουλειάς και της συνέπειας.

Γνωρίζουμε πως οι συνεχιζόμενες επιτυχίες του ΝΟΙ, αλλά και των παιδιών των άλλων αθλητικών σωματείων της περιοχής μας, έρχονται μέσα από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.
Από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών, που βιώνει επίσης πολύ δύσκολες συνθήκες, διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων του αθλητισμού.
Με την ευκαιρία αυτή, γνωστοποιούμε πως πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα και του νέου Προέδρου του ΠΕΑΚΙ, Σπύρου Πάικα.
 Στη  συνάντηση συμφωνήθηκε να υπάρχει μόνιμη συνεργασία των δύο πλευρών – Δήμου και ΠΕΑΚΙ – για όλα τα θέματα, καθώς και να συνδράμει ο Δήμος Ιωαννιτών με τις υπηρεσίες του, στη βελτίωση των συνθηκών στους αθλητικούς χώρους που ανήκουν στο ΠΕΑΚΙ.
Στο πλαίσιο αυτό ήδη έχει προχωρήσει ο ευπρεπισμός (κοπή χόρτων, καθαρισμός κ.λ.π.)  του περιβάλλοντος χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Λιμνοπούλα.  Ανάλογες εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο και στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στην Ανατολή. 

ΠΗΓΗ: allnews-epirus.blogspot.gr