Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Λίγες και επιλεγμένες μεταγραφές απομένουν για τον "Άγιαξ"

Λέτε να γίνει η έκπληξη με Ντάσιο την τελευταία στιγμή;

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει καταλήξει ο Κρητικός τεχνικός ποιοι θα είναι τελικά οι ερασιτέχνες παίκτες που θα κάνουν προετοιμασία και στο Καρπενήσι. Τα μεταγραφικά λόγω του αυριανού δημοψηφίσματος και του κλεισίματος των τραπεζών θα πάνε λίγο πίσω, σε ότι έχει σχέση με το κλείσιμο ενός ή δύο έμπειρων παικτών από το εξωτερικό για να ενισχύσουν το κέντρο και την επίθεση.
Τη στιγμή που το ρόστερ είναι διαμορφωμένο κατά 80 με 90% όπως είπε ο Γιάννης Πετράκης, δεν υπάρχει και ιδιαίτερη βιασύνη για να κλείσουν άμεσα οι άλλες μία ή δύο ακόμα μεταγραφές που θα γίνουν. 

Καλό θα ήταν να ακολουθούσαν όλοι προετοιμασία, αλλά επειδή οι θέσεις είναι συγκεκριμένες δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις, ψάχνοντας για παίκτες που θα μπουν στο πνεύμα της ομάδας. Συνταγή που ακολούθησαν και στα επόμενα χρόνια και τους βγήκε σε καλό. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο με αποχώρηση κι άλλου ποδοσφαιριστή (πλην των Λίλα, Κοροβέση, Χαρίση), ίσως να κάνει ο ΠΑΣ μόνο μία μεταγραφή άνω των 24 ετών και να ζητήσουν να ανανεώσει ο Ντάσιος. 

Στον ΠΑΣ εξακολουθούν να λένε ότι δεν έκλεισε οριστικά το θέμα με τον επί σειρά ετών αρχηγό της ομάδας. Αλλά δεν θέλουν και να τον δεσμεύσουν να περιμένει περισσότερο, γιατί μέχρι κάποιου σημείου, ανάλογα με την εξέλιξη της προετοιμασίας και των καταστάσεων, θέλουν να έχουν μια θέση κενή άνω των 24 ετών για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί. Αγωνιστικά ο Ντάσιος σίγουρα έχει θέση στον ΠΑΣ, με την εμπειρία και το ήθος του έχει να προσφέρει πολλά, αλλά απ’ ότι λένε υπήρξαν προτεραιότητες για να καλυφθούν θέσεις σε άλλες γραμμές και γι’ αυτό προέκυψε το πρόβλημα αυτό, που προκάλεσε και πίκρα στον κόσμο. 

Όπως είπε την περασμένη εβδομάδα στον «Η.Α» ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης αν δεν υπήρχε ο περιορισμός των μεταγραφικών επιλογών λόγω μη αδειοδότησης ο Ντάσιος θα ήταν από τους πρώτους που θα ανανέωνε το συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τώρα τις πρώτες μέρες που ξεκίνησε η προετοιμασία, όλοι νιώθουν και λίγο άβολα στην ομάδα και στα αποδυτήρια, γιατί λείπει μετά από 14 χρόνια Γιαννιώτης αμυντικός. Αρκετοί νέοι παίκτες όπως τελευταία οι Χαρίσης, Ιωάννου τον ευχαρίστησαν για τη βοήθειά του σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.