Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Γ. Βήτας: Έχουμε πολύ σοβαρά νομικά επιχειρήματα

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Βήτας 



ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός και Πανιώνιος δεν πήραν άδεια για το νέο πρωτάθλημα αλλά οι Ηπειρώτες δεν το βάζουν κάτω. Σχεδόν τρεις μήνες μετά την απόφαση η οποία είχε εκδοθεί 28 Απριλίου, η ομάδα της Ηπείρου προσέφυγε στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο.
Η υπόθεση εκδικάστηκε την Παρασκευή (10/7) το μεσημέρι και ο ΠΑΣ ζήτησε την ακύρωση της απόφασης και την εκ νέου εξέταση του φακέλου της από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ με διαφορετική όμως, σύνθεση.
Ο δικηγόρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Βήτας προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η ηπειρώτικη ΠΑΕ ρύθμισε τα χρέη της στο δημόσιο (4.5 εκατ. ευρώ) και εξόφλησε τα χρέη σε παίκτες, τα οποία δεν είχε λάβει υπόψιν το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, καθώς δεν είχαν γίνει μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Όπως τόνισε, η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν είναι καταληκτική, επικαλούμενος την παράταση που είχε πάρει από την ΕΠΟ μέχρι τις 14 Απριλίου για να ενταχθεί η ΠΑΕ στη ρύθμιση των 100 δόσεων:
“Νομίζω ότι έχουμε πάρα πολύ σοβαρά νομικά επιχειρήματα για τα οποία θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν αντίλογο” τόνισε στο Sport24.gr ο δικηγόρος της ομάδας της Ηπείρου. Ο ΠΑΣ πήρε προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (15/7) και η απόφαση αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας.

ΠΗΓΗ: sport24.gr