Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Μια ομάδα του ΠΑΣ έχασε 1-0 από τον Πανελευσινιακό

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Πανελευσινιακό (ΦΩΤΟ: super-fm.gr)


Το απόγευμα του Σαββάτου μια ομάδα του ΠΑΣ έχοντας και παίκτες από τις ομάδες νέων έχασε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΠΕΑΚΙ από τον Πανελευσινιακό με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης για τους σταχυοφόρους πέτυχε στο 12’ ο Δουκάκης με σουτ μετά από φάουλ και πάσα που του έδωσε ο Αρσενίεβιτς. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο και ο Πανελευσινιακός (ανέβηκε φέτος στη Β’ Εθνική) στάθηκε καλύτερα και κέρδισε δίκαια.
Οι νέοι παίκτες του ΠΑΣ, ειδικά οι επαγγελματίες για να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα πρέπει να καταβάλλουν μεγαλύτερες προσπάθειες. Οι βασικοί παίκτες θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα της Κυριακής (ώρα 18:30) στο στάδιο «Ζωσιμάδες» τον Παναιτωλικό.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Τάσση του συνδέσμου Ηπείρου.

ΠΑΣ: Περιστερίδης, Κοζάκης, Μυρθιανός, Αλεξίου Α, Σκόνδρας, Κρητικός, Αυγενικού, Κοζορώνης, Ηλιάδης, Γιάκος, Σαπαλίδης. Στο β' ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Κολιοφούκας, Μυρσινιάς, Μασούρας, Αλεξίου Γ, Μπισιέλας, Ζιώγας.


ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Χιώτης, Ζώνας, Ρεπετσάς, Λαμπάκης, Μάρης, Ριζογιάννης, Μουμίν, Αρσενίεβιτς, Δουκάκης, Πουλίδο, Φλίγκος. Στο β' ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Σταυριανός, Εγμπαλέ, Μακρίδης, Στεφάνοβιτς, Γκαστον, Παναγιώτου, Τσίγκρος, Κωνσταντινίδης, Τσιγάης, Νικολάου, Τοπτίδης, Νικολάκης. 

-Τα μέλη του συνδέσμου ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΠΕΑΚΙ τίμησαν τη μνήμη μέλους του συνδέσμου και φίλου του ΠΑΣ που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο ατύχημα.