Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Δυνατό τεστ και με τηλεόραση σήμερα ο ΠΑΣ

Με τον Αστέρα είχε αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι και το 2013 στο Καρπενήσι (φωτο)


Τον Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει σήμερα στις 7 το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Και μάλιστα με τηλεοπτική μετάδοση αφού θα το μεταδώσει απευθείας το κανάλι NOVA 1. 

Οι δύο ομάδες είχαν προγραμματίσει να δώσουν και δεύτερο φιλικό αύριο Κυριακή την ίδια ώρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», αλλά λόγω της ζέστης, της κόπωσης αποφασίστηκε από κοινού να γίνει μόνο ένα παιχνίδι και το άλλο της Κυριακής να ματαιωθεί. 


Ο Γιάννης Πετράκης θα περάσει από ένα ακόμα δυνατό τεστ τους παίκτες του, καθώς είναι δεδομένη η δυναμικότητα του Αστέρα και το πλούσιο σε ποιότητα ρόστερ του, θέλοντας να δει αν πραγματικά αφομοιώνονται αυτά που γίνονται στις προπονήσεις. 

Θα ξεκινήσει με παίκτες που ήταν βασικοί πέρσι, και σταδιακά θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους. Στην αποστολή είναι 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο Γαρουφαλιάς που έχει να αγωνιστεί από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (11-1-2015) που είχε υποστεί ρήξη χιαστών. 

Στα Γιάννινα έμειναν οι Στρούνα, Μιχαήλ (αποχώρησε από τη προχτεσινή προπόνηση έχοντας ενοχλήσεις), Φερφελής, Ιωάννου που κάνουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός έμεινε και ο γκολκίπερ Κολιοφούκας όπως και οι νεαροί Αλεξίου, Μασούρας, Παππάς. 

Για το σημερινό φιλικό ο Γιάννης Πετράκης έχει τους εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδη, Καρανίκα, Τσουκαλά, Μανιά, Ναδάλες, Τζημόπουλο, Σκόνδρα, Τσάβες, Ίλιτς, Μπέριο, Ακόστα, Περιστερίδη, Κοζάκη, Μυρθιανό, Αυγενικού, Σαπαλίδη, Κοζορώνη, Ηλιάδη, Γαρουφαλιά και Κρητικό. Αρχηγός αποστολής είναι ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος.