Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Προπόνηση το απόγευμα και μετά "κατασκοπεία" του ΠΑΟΚ

Στιγμιότυπο από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ. Δεξιά και δίπλα από τον Πετράκη με το κίτρινο γιλέκο ο Κοζορώνης που επέστρεψε στις προπονήσεις


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Πετράκης και οι συνεργάτες του έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής με δίτερμα και άλλες ειδικές ασκήσεις που ακολούθησαν οι παίκτες χωρισμένοι σε γκρουπ.

Το ευχάριστο ήταν ότι επανήλθε στις προπονήσεις ο Βαλάντης Κοζορώνης που χτες είχε ένα τράβηγμα στο δεξί πόδι, που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Ο Κρητικός μέσος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα από την αρχή μέχρι το τέλος και ήταν απολύτως καλά χωρίς την παραμικρή ενόχληση. Οπότε τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο.

Από αριστερά Μπέριος, Ναδάλες, Μιχαήλ, Λίλα, Φερφελής στην απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ


Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο και ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» πάνοπλος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ με στόχο να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο (3-0 με γκολ των Λίλα, Κοροβέση, Μανιά).

Πέρα από την τακτική σε άμυνα και επίθεση ο Πετράκης δούλεψε και στις στημένες φάσεις τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στην αναχαίτιση αυτών. Από στημένη φάση χάθηκε και το τρίποντο στη Βέροια με την ισοφάριση που δέχτηκε η κυανόλευκη ομάδα από την κεφαλιά του Ναζλίδη στο 92’.

Η απογευματινή προπόνηση έγινε στο ΠΕΑΚΙ. Αμέσως μετά ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του πήγαν από κοινού και παρακολούθησαν από την τηλεόραση τον αγώνα Μπρόντμπι – ΠΑΟΚ, «κατασκοπεύοντας» το Δικέφαλο και αποτυπώνοντας κάποια σημεία από την τακτική του.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά το απόγευμα της Παρασκευής (18:00 ΠΕΑΚΙ) αλλά χαλάρωμα θα γίνει και το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως μετά θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή.