Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Το...τρίτο ημίχρονο από το φιλικό στους "Ζωσιμάδες"

Ο Μιχάλης Μανιάς δέχεται τις ιατρικές περιποιήσεις μετά από σκληρό μαρκάρισμα παίκτη της Κέρκυρας


Η είσοδος των φιλάθλων και σ’ αυτή την αναμέτρηση ήταν δωρεάν και χωρίς εισιτήριο. Πάντως ήταν λιγότεροι σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό που έγινε την περασμένη Κυριακή. Σ’ αυτό συνετέλεσε ότι ήταν το διήμερο του 15αύγουστο και πολλοί ήταν σε παραλίες και στα χωριά που έσφυζαν από ζωή.

-Ο ΠΑΣ θα ξαναπαίξει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» την μεθεπόμενη Κυριακή 30 Αυγούστου που θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 -Περίτεχνες ενέργειες έκανε πολλές φορές ο Κριστιάν Τσάβεζ κερδίζοντας τα χειροκροτήματα του κόσμου.

-Μετά από καιρό πήρε απουσία σε φιλικό παιχνίδι ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Θα είναι κανονικά την Κυριακή στη Βέροια που θα γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο φίλο τους


-Τα «άκουσε» από την εξέδρα ο Γκόμες για ένα σκληρό μαρκάρισμα επί του Μανιά που τον έριξε στο έδαφος τραυματία αλλά πολύ γρήγορα ηρέμησαν τα πνεύματα.


-Οι «ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ» δεν ξεχνούν μέλος του συνδέσμου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Το γνωστό πανό «ΜΗΤΣΟ ΨΥΧΑΡΑ ΑΙΩΝΙΑ ΓΙΕΝΝΕΝΑΡΑ» και χτες ήταν στα κάγκελα, όπως θα είναι και σε κάθε παιχνίδι.

-Ο παλιός άσσος της ΑΕΚ και νυν προπονητης της ομάδας νέων της Ένωσης Στέλιος Μανωλάς ήταν στο γήπεδο αφού στην ομάδα των Φαιάκων αγωνίζεται ο γιός του Κώστας Μανωλάς που μπήκε στο β' ημίχρονο αλλαγή στη θέση του Ντιμιτρόφσκι. Στο τέλος του αγώνα πατέρας και γιος τα είπαν για λίγο ενώ στη συνέχεια ο Στέλιος Μανωλάς είχε συνομιλία με τον Γιάννη Πετράκη.

-Ο Άγγελος Μπίτσικας εκ μέρος της διοίκησης του σταδίου ήταν από νωρίς σε όλους τους χώρους για να μη λείψει τίποτα και όλα να λειτουργήσουν εντάξει. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία έλαμπαν από καθαριότητα.

-Θερμό χειροκρότημα και για το Βίλα όταν έδωσε τη θέση του στον Καρντσόσο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ και σ’ αυτή την περίπτωση έδειξαν ποιότητα.